Declaraţia pe propria răspundere pentru votanţii din diaspora a fost postată online de MAE şi BEC

0
696

farmec.ro
carturesti.ro%20
MAE anunţă că declaraţia pe propria răspundere necesară pentru românii care votează în străinătate este disponibilă atât pe site-ul instituţiei, cât şi pe cel al Biroului Electoral Central, reamintind că formularul poate fi completat înainte de intrarea în secţia de votare, unde va fi doar semnat.

vot diaspora

“Conform deciziei BEC nr. 125D din data de 4 noiembrie, emisă ca urmare a întrevederii şi pe baza propunerilor ministrului Afacerilor Externe, MAE pune la dispoziţia cetăţenilor români care vor vota în străinătate la turul doi de scrutin pentru alegerea preşedintelui României formularul declaraţiei pe proprie răspundere. Formularul este disponibil pe site-ul MAE, inclusiv în cadrul secţiunii dedicate alegerilor prezidenţiale: http://www.mae.ro/prezidentiale-2014“, se arată într-un comunicat al instituţiei.

VEZI AICI DECLARAŢIA pe propria răspundere

MAE precizează că alegătorii români din străinătate pot descărca de pe site formularul declaraţiei pe proprie răspundere conform căreia nu au mai votat şi nu vor mai vota la turul de scrutin din 16 noiembrie 2014 pentru alegerea preşedintelui României şi îl pot completa înainte de a intra în secţia de votare. În schimb, semnarea şi datarea se vor face în faţa membrilor secţiei de votare.

Ministerul de Externe informează că formularul a fost postat şi pe site-ul Biroului Electoral Central: http://www.bec2014.ro/.

Mai mult, pe digi24.ro, Joi, 6 nov.2014.


piese-auto-mangalia.ro

farmec.ro


Leave a Reply