România trece la ora de iarnă. Nu uita să-ţi potriveşti ceasul!

0
197

In noap­tea de 25 spre 26 octom­brie 2014, cea­su­ri­le vor fi date cu o oră îna­poi, ast­fel încât ora 4:00 va deve­ni ora 3:00. Dumi­ni­că, 26 octom­brie, va fi cea mai lun­gă zi din an, iar româ­nii vor avea pri­le­jul să doar­mă cu o oră în plus.

ora de iarna

Nu toti roma­nii se vor bucu­ra, insa, de tre­ce­rea la ora­rul de iar­na.

CFR Cala­tori infor­mea­za ca, ince­pand de dumi­ni­ca, 26 octom­brie 2014, in acti­vi­ta­tea de trans­port fero­vi­ar de pasa­geri se va tre­ce la ora de iar­na, ora 4:00 deve­nind ora 3:00, dar acest lucru nu va modi­fi­ca mer­sul tre­nu­ri­lor in vigoa­re.

Tre­nu­ri­le de cala­tori vor ple­ca din gari (sta­ti­i­le din care se for­mea­za) dupa ora ofi­ci­a­la de vara pana dumi­ni­ca, 26 octom­brie, la ora 4:00, care devi­ne ora 3:00. Tre­nu­ri­le care por­nesc din sta­ti­i­le de for­ma­re adu­pa aceas­ta ora, vor ple­ca la ore­le din mer­sul tre­nu­ri­lor in vigoa­re, res­pec­tand ora de iar­na.

Tre­nu­ri­le care se vor afla in cir­cu­la­tie dupa ora 4, ora de vara, vor opri in sta­ti­i­le de pe par­curs sta­bi­li­te, unde vor sta­tio­na pana la ora de ple­ca­re din ora­rul in vigoa­re dupa ora de iar­na. Cur­se­le care au de par­curs o dis­tan­ta scur­ta pana la sta­tia fina­la isi vor con­ti­nua mer­sul pana la des­ti­na­tie.

Cites­te mai mult pe RTV.NEThttp://www.romaniatv.net/romania-trece-la-ora-de-iarna-nu-uita-sa-ti-potrivesti-ceasul_179140.html#ixzz3H8Ql73ne

Susține cotidianul online Mangalia News.
Poți dona aici:
Mulțumim pentru sprijin.

Leave a Reply