Primarul Radu Cristian a acordat audienţe la Neptun

0
736

Primarul Mangaliei, Radu Cristian, însoţit de reprezentanţii municipalităţii şi cei ai Goldterm a acordat, joi după-amiază, audienţe cetăţenilor din Neptun, Olimp și Fruviileg.

audiente neptun3

Pe parcursul discuţiilor, oamenii au prezentat mai multe probleme cu care se confruntă. Unul dintre  aspectele semnalate de cetăţenii din Neptun şi Olimp a fost legat de situaţia  persoanelor care au datorii la întreţinere, dar care nu sunt în ţară, şi din cauza cărora ceilalţi locatari nu pot beneficia de energie termică.

audiente neptun1

Referitor la această problemă, primarul Radu Cristian i-a asigurat pe oameni că administraţia publică locală are în vedere căutarea soluţiilor optime, precum şi a căilor legale prin care acestea să fie aplicate, astfel încât toţi locatarii să poata beneficia de căldură în această iarnă.

Tot în cadrul acestor audiențe, locuitorii  zonei au fost interesaţi de existenţa unor locuri de muncă, şi au cerut ajutor în acest sens.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

“În acest moment, două companii care îşi desfaşoară activitatea în oraşul nostru, respectiv Abatorul Mangalia şi Şantierul Naval DMHI, au pus la dispoziţia celor care doresc să muncească un număr total de aproximativ 600 de locuri de muncă. Aşadar, cei care sunt în căutarea unui loc de muncă sunt invitaţi să facă demersurile necesare în acest sens, la companiile menţionate”, a precizat edilul.

audiente neptun2

O altă problemă discutată a fost cea a stabilirii cotei comune la încălzire. Reprezentantul  companiei de termoficare a explicat celor prezenţi că stabilirea valorii acestei cote se face în urma unei expertize de specialitate, care trebuie să fie solicitată de către Asociatiile de Locatari.

Pe langă acestea, s-au discutat probleme referitoare la mutarea sediului Clubului Pensionarilor din Neptun, a locuinţelor sociale, precum şi a subvenţiilor pentru căldură.

30 octombrie 2014. Comunicat transmis de Biroul de presă al Primariei Mangalia.


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply