Avocatul Poporului acordă audienţe la Mangalia

0
633
astratex.ro

Avocatul-poporului1-1024x769Experții din cadrul Biroul teritorial Constanţa, ai instituţiei Avocatul Poporului, doamna Nedea Felicia și doamna Botină Mădălina, acordă audienţe cetăţenilor din Mangalia, începând cu ora 9,30, la sediul  Primăriei Mangalia, miercuri, 05 noiembrie 2014.

Pentru operativitate, persoanele interesate sunt rugate să se prezinte cu o petiţie în care să relateze problemele cu care se confruntă şi documente justificative, în copie. Nu este obligatorie înscrierea la audienţă. Precizăm că Instituţia Avocatul Poporului are drept scop apărarea drepturilor şi libertăţilor cetăţenilor în raport cu autorităţile publice. Acordarea audienţelor este gratuită, iar petiţiile adresate instituţiei Avocatul Poporului sunt scutite de taxă de timbru.

Orice persoană fizică care se consideră lezată într-un drept al său de către o autoritate publică, cu excepţia autorităţii judecătoreşti, se poate adresa instituţiei Avocatul Poporului.

Petiţia trebuie să cuprindă informaţii complete referitoare la datele de identificare ale persoanei lezate (nume, prenume, domiciliu); drepturile şi libertăţile încălcate, faptele invocate, descrierea lor, autoritatea reclamată, dovada întârzierii sau refuzul administraţiei publice de a soluţiona cererea, menţiunea obligatorie dacă petiţia face obiectul unei cauze aflate pe rolul instanţei judecătoreşti sau dacă a format obiectul unei judecăţi, precizarea autorităţilor publice care au fost sesizate anterior. Totodată, la cerere, se vor anexa actele doveditoare (în copie). Avocatul Poporului nu percepe taxe, este gratuit.

 28 octombrie 2014, Biroul de presă al Primariei Mangalia.


piese-auto-mangalia.roLeave a Reply