Negocieri. Consilierii care s-au răzvrătit împotriva lui Iorguş, invitaţi la împăcare

2
796

consiliul_local_mangalia-2

Revenirea lui Zanfir Iorguş la cârma PSD Mangalia, după ani de zile în care s-a aflat în „barca” PDL a nemulţumit mai mulţi consilieri, care au decis să ia calea independenţei. Șase consilieri PSD, între care şi viceprimarul Mangaliei, Bogdan Maganu, au anunţat, de dată recentă, că au devenit independenţi. Mai mult, ei au lansat o invitaţie, pentru vineri, 24 octombrie, la o conferinţă de presă în cadrul căreia promiteau să facă declaraţii devastatoare la adresa lui Zanfir Iorguş. La scurt timp după anunţarea conferinţei, consilierii au făcut un pas înapoi şi au precizat că reprogramează întâlnirea cu presa.

Coincidenţă sau nu, tot vineri, lideri ai PSD Constanţa s-au aflat la Mangalia, sub pretextul că are loc o întrunire a membrilor de partid şi a simpatizanţilor, pentru discutarea strategiei de campanie electorală. Potrivit unor surse, în afară de întâlnirea cu membrii de partid, liderii de la Constanţa ar fi găsit şi timpul necesar pentru a le transmite consilierilor independenţi că poate nu ar fi rău să se mai gândească înainte să arunce „bombe de presă” pe piaţă, ba mai mult, au fost lansate invitaţii de împăcare cu PSD, implicit cu Iorguş.

Alexandra ANTON, replicaonline.ro, Luni, 27 oct.2014.


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


2 COMENTARII

  1. Singura impacare cu Iorgus ar fi ca el sa plece de unde a venit, astfel as ruga ca toti consilierii PSD sa se declare independenti si sa fie alaturi de primar, iar cei de la Constanta sa mearga la ei sa conduca. Altfel, ma vad nevoit sa nu votez cu PSD, implicit cu Ponta, din cauza venirii hotului de Iorgus.

Leave a Reply