Ziua Armatei Române va fi sărbătorită și la Colegiul Economic Mangalia

0
864

ziua-armatei-române

Cu prilejul zilei de 25 octombrie – Ziua Armatei Române, Colegiul Economic Mangalia, în colaborare cu Complexul Cultural „Callatis”, organizează miercuri, 22 octombrie 2014, începând cu ora 16.00, la Centrul de Documentare și Informare al Colegiului Economic, o activitate cultural-științifică dedicată cinstirii ostașilor români care și-au dat viața pentru independența țării și unitate națională.

Prof Ibolya NegoitaActivitatea a fost pregătită de profesor documentarist Ibolya Negoiță, profesor Mihai Sandu și echipa pedagogică a Centrului de Documentare și Informare al Colegiului Economic, împreună cu cercet.șt.dr. Sorin Marcel Colesniuc, șeful Muzeului „Callatis” din cadrul Complexului Cultural „Callatis” Mangalia.

Dr Sorin Marcel ColesniucDespre istoria militară a poporului român și despre semnificația zilei de 25 octombrie va vorbi cercet.șt.dr. Sorin Marcel Colesniuc, după care elevii Colegiului Economic vor prezenta, în PowerPoint, câteva dintre faptele de vitejie ale ostașilor români, derulate în ultimele două secole.

Invitată la eveniment este și scriitoarea Saveta Georgescu, care își va prezenta cărțile apărute, în ultimul timp, sub pseudonimul Dora Alina Romanescu.

MangaliaNews.ro, Marți, 21 oct.2014.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply