Iorguş pierde teren în faţa primarului Mangaliei: consilierii PSD dezertează de sub comanda fostului pedelist!

0
815
REPLICA: Radu îşi reface majoritatea fragilă din Consiliu.

zanfir iorgus

Zanfir Iorguş

Răsturnare de situaţie la Mangalia! Când toate jocurile păreau a fi făcute, iar primarul Mangaliei, Cristian Radu, părea să fi pierdut orice sprijin din partea consilierilor locali, aflaţi mai nou sub „comanda” lui Zanfir Iorguş, iată că situaţia s-a întors în favoarea sa.

Cooptarea lui Zanfir Iorguş la cârma PSD Mangalia a nemulţumit mai mulţi consilieri, care au decis să ia calea independenţei. 6 consilieri PSD, între care şi viceprimarul Mangaliei, Bogdan Maganu, anunţă că au devenit independenţi! Independent se declară, acum, şi PRM-istul Ion Mincă, într-un final componenţa Consiliului Local Mangalia devenind departe de ceea ce a dorit conducerea PSD să realizeze prin „racolarea” lui Zanfir Iorguş. Reamintim că, de dată recentă, Zanfir Iorguş a anunţat că nu mai este membru PDL. El a fost prezentat, într-o conferinţă de presă, drept lider al PSD Mangalia, iar alături de el s-au înscris în PSD şi 6 consilieri.

PSD câştiga, astfel, majoritatea în CL Mangalia, numai că anumiţi aleşi locali cu state mai vechi în partid nu au “înghiţit” prea bine venirea lui Iorguş: „A conturat noua conducere a organizaţiei numai cu oamenii lui. Din vechiul birou a păstrat un singur om, pe Bogdan Maganu. În plus, a anunţat că vrea să candideze din partea PSD la Primărie. Păi, aşa, fără să discute şi cu noi? Cei de la centru nu ni-l pot impune. Cum crede PSD că va câştiga alegerile prezidenţiale cu cel care până mai ieri ne înjura?!”, a comentat un social-democrat care declară că de acum înainte este independent.

Contactat de „Replica” de Constanţa, Bogdan Maganu nu a dorit să comenteze prea mult, confirmând doar că a decis să devină independent. Însă, tot Maganu a fost şi cel care a lăsat loc de negocieri: „Vedem până marţi, când facem conferinţă şi dăm toate explicaţiile…”. De menţionat că Zanfir Iorguş nu a putut fi contactat pentru un punct de vedere. Consilierii PSD care au ales calea independenţei sunt, potrivit unor surse social-democrate: Bogdan Maganu, Membulat Giulgiean, Mihalea Ariciu, Gheorghe Mazâlu, Dan Moldovan şi… surpriză!, Linica Stan (care doar ce trecuse de la PDL la PSD, odată cu Zanfir Iorguş).

Alexandra Anton.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Mai mult, în replicaonline.ro, 18 oct.2014.


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply