Activele APPS de pe litoral – licitații la preţ redus

0
864

dunarea_neptun

„Miresele“ de pe litoral ale Regiei Autonome Administraţia Patrimoniului Protocolului de Stat sunt scoase, din nou, la mezat. De această dată, la un preţ redus, însă cu şanse la fel de reduse de valorificare. De aproape şapte ani, R.A.A.P.P.S. se chinuieşte să privatizeze vilele şi hotelurile demnitarilor.

Pe principiul „încercarea moarte n-are“, Regia Autonomă Administraţia Patrimoniului Protocolului de Stat va licita, din nou, imobilele pe care le deţine pe litoral. Pe lista „fetelor bătrâne“, publicată ieri de instituţie, figurează, printre zecile de apartamente din Capitală, patru active de protocol de pe litoral. Este vorba de Complexul Dunărea, terenurile de tenis şi golf ale Hotelului Arad, toate situate în Neptun-Olimp, plus Vila Agigea din staţiunea Eforie Nord.

Valoarea totală a imobilelor depăşeşte 3 milioane de euro, iar cel mai scump este Complexul Dunărea, care are un preţ de 1,042 milioane de euro, redus substanţial comparativ cu începutul anului, atunci când R.A.A.P.P.S. a cerut peste 1,3 milioane de euro pentru acest activ. În 2007, primul an în care s-a încercat valorificarea imobilelor, complexul sus menţionat avea un preţ de peste 3 milioane de euro.

Preţuri mici, şanse slabe…

Continuarea, în observator.ro, Vineri, 17 oct.2014.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply