50 de aleși de la PP-DD, PDL și PNL, transferați la PSD Constanța

0
663

consilieri pdl mangalia-psd

TELEGRAF: Printre cei 50 de aleși din județul Constanța care au decis să-și schimbe culoarea politică se numără și consilierii PDL Mangalia, care au trecut la PSD.

PSD A LUAT POTUL

Astăzi este ultima zi în care prevederile Ordonanței nr. 55/2014 mai sunt valabile. Practic, aleșii locali – primari, consilieri locali, președinți de consilii județene și consilieri județeni – mai au câteva ore la dispoziție pentru a trece de la un partid la altul fără să-și piardă mandatul. În aceste ultime ore, zeci de autorităţi locale din țară își aleg destinul politic, printre care se numără și consilierul local din Medgidia, Marian Butnaru, care a decis să părăsească PNL și să rămână independent. Întrebat de ce a luat această decizie, fostul liberal a refuzat să comenteze. Butnaru se alătură altor 50 de aleși din judeţul Constanţa care au decis să-și schimbe culoarea politică, din care un primar (PDL), trei viceprimari (doi PNL și un PNȚCD), 46 de consilieri locali (19 PP-DD, 15 PDL, șase PNL, cinci PNȚCD, un UNPR) și un consilier județean (PP-DD) au trecut la PSD.

Cele mai răsunătoare treceri au fost la Adamclisi, unde primarul Anton Burcea și cinci consilieri locali au trecut de la PDL la PSD, dar și la Mangalia, unde șase consilieri locali ai PDL l-au urmat pe fostul edil și deputat Zanfir Iorguș la PSD.

De asemenea, și la Târgușor, viceprimarul Constantin Leancu împreună cu patru consilieri locali de la PNŢCD au trecut la PSD. Transferuri au mai avut loc și în consiliile locale din Murfatlar, Tuzla, Ciobanu, Constanța, Amzacea, Hârșova, Ovidiu, Ion Corvin, Aliman, Saligny, Mihai Viteazu, Istria, Năvodari, Cuza Vodă, Oltina, Cerchezu, Pecineaga, Tuzla și Ostrov.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Mai mult, în telegrafonline.ro, Joi, 16 oct.2014.


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply