CUGET LIBER: Scapă Cristian Radu Mangalia din mână? Iorguş a trecut la PSD cu toţi consilierii PDL

0
658

scapacristianradumangaliadinmana

Reprezentanţii PSD Constanţa au anunţat, ieri, cu mândrie noua „achiziţie” a partidului, în persoana fostului primar al Mangaliei Zanfir Iorguş care a acceptat să plece de la PDL.

Şi pentru că bucuria a fost nespusă, întreaga prezentare a avut loc într-un cadru public, în timpul unei conferinţe de presă la care au participat lideri importanţi ai PSD Constanţa cum ar fi senatorul Nicolae Moga, Cristinel Dragomir, Cristian Darie şi Felix Stroe dar şi toţi consilierii PSD din cadrul Consiliului Local Mangalia.

Adeziunea la PSD a lui Zanfir Iorguş a fost prezentată chiar de fostul lider al Organizaţiei PSD Mangalia, Felix Stroe care a spus că a renunţat la această funcţie, fiind bucuros că filiala a ajuns pe mâini bune.

„Zanfir Iorguş a fost numit lider interimar al Organizaţiei PSD Mangalia chiar de liderul PSD Constanţa Radu Mazăre. Împreună cu Zanfir Iorguş, la PSD Mangalia au mai trecut încă nouă membri de la PDL, din care şase sunt consilieri locali. Astfel, în acest moment, în Consiliul Local Mangalia sunt în total 12 membri PSD. Totodată, a fost numit Biroul Politic al PSD Mangalia care va fi alcătuit din 19 membri şi va fi condus de Zanfir Iorguş”, a declarat Felix Stroe. El a adăugat că, artizanul acestei mişcări politice este senatorul Nicolae Moga.

Prezent la conferinţa de presă, senatorul Moga a spus că, la Mangalia lucrurile nu mai mergeau bine de ani de zile în Consiliul Local. „Nu vreau să ascund faptul că, actualul primar nu a reuşit, timp de doi ani de zile, să unească Consiliul Local pentru a fi votate şi implementate proiecte în favoarea cetăţenilor”, a spus senatorul Nicolae Moga.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

La rândul său, Zanfir Iorguş a spus că acceptarea de a pleca din PDL la PSD este o mare responsabilitate pe care şi-o asumă împreună cu toţi cei care i s-au alăturat.

„În prima etapă, misiunea noastră este de a ne implica pentru câştigarea alegerilor prezidenţiale. Ne dorim să formăm o echipă puternică şi să nu mai existe neînţelegeri în cadrul Consiliului Local Mangalia, aşa cum a fost până acum. Ne dorim să lucrăm în interesul cetăţenilor pentru a dezvolta oraşul a cărui îmbunătăţire stagnează din 2008. În a doua etapă, misiunea noastră este de a câştiga alegerile locale ce vor avea loc peste doi ani”, a declarat Zanfir Iorguş.

Citiți continuarea în cugetliber.ro, 07.10.2014.


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply