Vârstnicii Mangaliei, recompensaţi de municipalitate

0
638

farmec.ro
carturesti.ro%20

mangalia_varstnici1

37 de vârstnici din Mangalia au primit din partea primarului Cristian Radu diplome de onoare, buchete de flori şi un ajutor financiar.

În preajma Zilei Internaţionale a Persoanelor Vârstnice, Primăria Mangalia a organizat o festivitate de premiere pentru cei care au împlinit, în luna septembrie, frumoasele vârste de 70, 80, 85 sau 90 de ani, precum şi 50 de ani de la căsătorie.

”În ultimii doi ani, astfel de evenimente au devenit o tradiţie în oraşul nostru, întrucât am considerat, ca primar, că am o datorie morală în sprijinirea părinţilor şi bunicilor noştri. Astfel, am premiat 37 de persoane care au ajuns la vârste venerabile. În cadrul întâlnirii am discutat despre proiectele desfăşurate de Primărie în această perioadă, cele mai importante dintre ele fiind soluţionarea problemei câinilor fără stăpân şi aspectul oraşului. Pensionarii au semnalat mai multe probleme din diferite zone ale oraşului şi am discutat împreună despre soluţiile prin care Mangalia să devină cu adevărat un oraş european”, a punctat primarul Cristian Radu.

Tatian IORGA, telegrafonline.ro, 04.10.2014.


piese-auto-mangalia.ro

farmec.ro


Leave a Reply