Comunitatea musulmană din România celebrează Kurban Bayramul în armonie

0
672

farmec.ro
carturesti.ro%20

kurban-bayrami

COMUNICAT DE PRESĂ

Credincioșii musulmani din România celebrează sâmbătă, 4 octombrie 2014, Kurban Bayram (Sărbătoarea Sacrificiului), unul dintre cele mai importante evenimente religioase cu semnificație comemorativă din religia islamică, ce are loc la finalul pelerinajului anual, organizat la locurile sfinte de la Mecca (Arabia Saudită).

Respectând tradiția, Muftiul Muurat Iusuf va oficia Marea Rugăciune Comună (Bayram Namazi) sâmbătă, 4 octombrie, de la ora 07,45, la Geamia Hunkyar, din Constanța, iar ulterior va participa la o serie de sacrificii ritualice și va oferi 2500 de pachete cu Kurban, din partea Muftiatului Cultului Musulman din România, împreună cu reprezentanții Fundației Hassene Germania — din Koln și ai Asociației Oamenilor de Afaceri Turci din România familiilor nevoiașe din județele Constanța, Tulcea și Calarași.

Tot în cadrul acestei activități umanitare, subprefectul județului Constanța, dl. Levent Accoium, în parteneriat cu Muftiatul Cultului Musulman din România va împarți pachete ce conțin haine, încălțăminte etc.

Mai mult, pe Agerpres.ro, 04.10.2014.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

piese-auto-mangalia.ro

farmec.ro


Leave a Reply