Primarul Mangaliei, în dialog cu cetățenii, pe facebook

0
804

cristian-radu-primar-mangalia

Așa cum v-am spus în postările anterioare și cum cred că ați observat cu toții, în anumite zone din oraș se lucrează intens la reabilitarea trotuarelor, reamenajarea spațiilor verzi și branşarile la sistemul de distribuție a gazelor.

Pe această cale, doresc încă o dată să-mi cer scuze pentru disconfortul creat pe durata lucrărilor.

Mă adresez în special locuitorilor de pe străzile Portului, Muncitorului și Matei Basarab, dar și tuturor cetățenilor care întâmpină neplăceri în zonele în care se lucrează. Având în vedere că se apropie sezonul rece, a crescut numărul solicitărilor de bransare la reţeaua de gaze, astfel fiind afectate mai multe artere din oraş. În plus, cât ne va mai permite vremea, continuăm lucrările de plombare a străzilor.

În curând, ne vom apuca de reabilitarea trotuarelor pe strada Matei Basarab (zona Coloniști), străzile General Vârtejanu, Horia,Cloșca și Crișan și, parțial, pe strada General Boierescu. 

O situaţie neplăcută există şi pentru locuitorii de pe strada Rozelor, blocurile R15, R16 și R7, unde iluminatul public este întrerupt din cauza unei defecțiuni la reţea. Din informaţiile noastre, situaţia trebuie să revină la normal începând de mâine, 1 octombrie. 

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Vă mulțumesc pentru înțelegere, iar pe viitor va rog să-mi transmiteți aici sau telefonic toate problemele cu care vă confruntaţi şi a căror rezolvare ține de Primărie. Chiar dacă nu vă pot răspunde în timp util, din cauza îndatoririlor de serviciu, vă asigur ca toate doleanţele dvs. sunt luate în considerare şi facem tot posibilul să le dăm curs în cel mai scurt timp.

Vă doresc o seara bună !

Marti, 30.09.2014.


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply