Portul Constanta și una dintre cele mai impresionante nave de croazieră din lume, într‑o panoramă 360 cum n‑ai mai văzut!

0
107
Booking.com

portulconstantapanoramic

A venit toam­na pe lito­ral, iar tem­pe­ra­tu­ri­le au sca­zut rapid sub 20 de gra­de. Marea isi pas­trea­za insa via­ta si culoa­rea in por­tul Con­stan­ta.

Cei de la Cla­boo Media au reu­sit sa rea­li­ze­ze o ima­gi­ne pano­ra­mi­ca impre­sio­nan­ta a por­tu­lui con­stan­tean. In cen­trul ei, sta nava de croa­zie­ra “Rivie­ra” ce apar­ti­ne de com­pa­nia “Ocean Cru­i­ses” din Flo­ri­da, Sta­te­le Uni­te.

navadecroazieraOcean Cruises

Con­stru­i­ta in 2012 si pre­zen­ta­ta drept “cea mai sofis­ti­ca­ta si ele­gan­ta nava asam­bla­ta in ulti­mii 50 de ani”, “Rivie­ra” can­ta­res­te 66.000 de tone, are 15 pun­ti si poa­te gaz­dui 2,000 de per­soa­ne cu tot cu echi­paj. La ulti­mul nivel, vasul are o pis­ci­na, jacu­zzi, teren de tenis, teren de mini­golf si nenu­ma­ra­te sez­lon­guri.

Pe lan­ga vasul de croa­zie­ra, puteti da zoom in aproa­pe ori­ce colt al por­tu­lui Con­stan­ta in aceas­ta mega-pano­ra­ma.

Puteti vedea ima­gi­nea inte­rac­ti­va AICI.

Sur­sa: stirileprotv.ro, 25.09.2014.

piese-auto-mangalia.ro
Susține cotidianul online Mangalia News.
Poți dona aici:
Mulțumim pentru sprijin.

LĂSAȚI UN MESAJ

Va rugam sa adaugati un mesaj
Va rugam sa introduceti numele