Legea falimentului personal a primit aviz favorabil în Comisia pentru buget a Senatului

0
250

Deputatul PSD Ana Birchall anunţă faptul că propunerea de lege privind insolvenţa persoanelor fizice a primit un aviz favorabil în Comisia pentru buget, finanţe, activitate bancară şi piaţă de capital din Senat.

legea-falimentului-personal

Potrivit unui comunicat de presă remis, marţi, AGERPRES, Ana Birchall afirmă că legea falimentului personal ajută românii să-şi plătească datoriile, protejându-i de executări silite şi face apel la colegii săi din Parlament să analizeze cu celeritate această iniţiativă şi să o trimită în plen cu raport de adoptare.

‘Iniţiativa mea legislativă privind insolvenţa persoanelor fizice, cunoscută şi drept legea falimentului personal, sprijină românii sufocaţi de datorii, reprezentând un ajutor real pentru cei care riscă să-şi piardă agoniseala de-o viaţă prin executări silite. Măsura vine în ajutorul consumatorilor persoane fizice, debitori de bună credinţă, care nu pot să-şi achite datoriile la ratele bancare lunare, de exemplu’, spune deputatul social-democrat.

Ana Birchall precizează că iniţiativa sa legislativă acordă un ajutor debitorului persoană fizică, dându-i posibilitatea să-şi plătească datoria în termen de cinci ani, în baza unui plan de rambursare, şi nu să fie pus în faţa executărilor silite sau lichidării bunurilor.

Mai mult: http://www.economica.net/legea-falimentului-personal-a-primit-aviz-favorabil-in-comisia-pentru-buget-a-senatului_86949.html#ixzz3CEImuMgt

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

piese-auto-mangalia.roLeave a Reply