CONSTANȚA, așa cum nu ai văzut-o până acum! IMAGINI FASCINANTE și povestea celui care le-a realizat

0
1902

portulconstantapanoramic

În fiecare zi parcurgem acelaşi traseu, vedem aceleaşi locuri şi parcă nimic în jur nu ne mai uimeşte. Un tânăr constănţean, pasionat de frumos, a vrut să ne demonstreze că privite dintr-un alt unghi, zonele pe lângă care trecem indiferenţi pot fi de-a dreptul fascinante. Şi-a luat drona, a ridicat-o la zeci de metri înălţime, a făcut mai multe fotografii în Constanţa, le-a pus cap la cap iar rezultatul a uimit pe toată lumea: o panoramă de 360 de grade care îţi taie răsuflarea.

Portul Constanța a fost prezentat de multe ori însă parcă niciodată nu a fost atât de spectaculos ca în imaginile surprinse de la 80 de metri înălțime, prin intermediul unei drone. În mijloc tronează nava de croazieră “Riviera”. Iar în spatele ei, la o privire mai atentă, putem observa Bricul Mircea.

Odată postat pe internet, filmulețul a devenit viral. Primul care a realizat o panoramă de 360 de grade este în Constanța este un tânăr, pasionat de frumos. Am vrut să îl cunoaștem și noi. L-am găsit în Portul turistic Tomis, ca de obicei, nedespărțit de drona sa.

„Am făcut-o cu colegul meu, Adi Mera. El mi-a spus că dacă tot sunt la Constanța, ar vrea să facem niște lucruri spectaculoase. Mi-a spus să merg în Port și să fac niște fotografii, mi-a explicat el cum trebuie să le fac. Eu m-am dus, le-am făcut și rezultatul l-ați văzut. A fost destul de greu pentru că în Portul Tomis sunt foarte multe interferențe și trebuie să ai foarte mare grijă când faci chestia asta“, a afirmat Bogdan Dumitru.

Bogdan și-a descoperit pasiunea în luna martie a acestui an. Din nevoie, spune el, pentru că rămăsese șomer. Atunci și-a cumpărat prima dronă și a început să exploreze totul din aer. Și nu vă gândiți că avea experiență. Înainte fusese bucătar. Dar s-a ambiționat să fie cel mai bun și toată vara a filmat evenimentele din stațiunea Mamaia și obiectivele importante ale Constanței…

Mai mult, pe reporterntv.ro, 26.09.2014.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply