“O săptămână de refacere” pe bani puțini: cât îi costă pe români să meargă în stațiuni balneare în această toamnă

0
764

farmec.ro
carturesti.ro%20

o săptămână de refacere

Românii se pot caza șase nopți în stațiunile balneare cu 330-540 lei, cu mic dejun sau două mese pe zi, în această toamnă, anunță Organizația Patronală a Turismului Balnear.

De asemenea, turistii pot sta 10 zile in statiunile balneare, cu toate mesele incluse, pentru costuri de 710 lei si 830 lei. Ofertele fac parte din programul “O saptamana de refacere” si sunt valabile pentru intervalul 15 septembrie – 15 decembrie.

Programul “O săptămână de refacere” presupune șase nopti de cazare si două proceduri pe zi si costă 330 de lei de persoana la doua stele, cu mic dejun și 470 de lei cu două mese pe zi, iar la trei stele pretul urca la 360 de lei, doar cu masa de dimineata si la 540 de lei cu demipensiune.

Prin programul “Decada balneară“, turistul va trebui sa plateasca pentru un sejur de zece zile, cu toate mesele incluse si doua proceduri de tratament pe zi, 710 lei la doua stele si 830 de lei la trei stele. Un alt program, “Hai la băi!”, cu cinci nopti de cazare cu pensiune completa si doua proceduri/zi, costa 625 de lei, la doua stele si 750 de lei, la trei stele, scrie Mediafax.

Citeste mai mult: http://www.wall-street.ro/articol/Turism/171387/o-saptamana-de-refacere-pe-bani-putini-cat-ii-costa-pe-romani-sa-mearga-in-statiunile-balneare-in-aceasta-toamna.html#ixzz3Bzb36BSe

Publicitate https://www.mangalianews.ro/


piese-auto-mangalia.ro

farmec.ro


Leave a Reply