VIDEO Luni, 1 septembrie, începe programul „Litoralul pentru toţi”

0
779

farmec.ro
carturesti.ro%20

Litoralul-pentru-toti-2014

TVR 1: Plajele au fost pline şi week-end-ul acesta, iar turiştii au profitat de preţurile care încep să scadă. De luni începe programul „Litoralul pentru toţi”. La Mamaia sau Eforie, în septembrie, un sejur întreg costă cât o singură noapte în plin sezon,
spun hotelierii. 

Temperaturile nu au depăşit 25 de grade, în weekend, iar apa mării a fost mai rece decât de obicei. Însă atmosfera din staţiunea Mamaia a fost mai fierbinte că niciodată.

Încet, preţurile au început să scadă pe litoral. Şezlongurile şi băuturile de pe plajă sunt mai ieftine decât în weekend-urile trecute.

Preţurile vor scădea şi mai mult, pentru că pe 1 septembrie începe programul „Litoralul pentru toţi”.

Pentru un pachet de 6 nopţi de cazare cu mic dejun inclus, preţurile pornesc de la 240 de lei pentru o cameră dublă la un hotel de 2 stele. Pentru hotelurile de trei stele, un sejur cu mic dejun inclus costă de la 540 de lei, iar pentru hotelurile de patru stele, sejurul ajunge la aproape 1000 de lei.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Programul include şi pachete all inclusive care asigură trei mese pe zi, băuturi, acces la locuri de joacă pentru copii, piscine, şezlonguri şi umbrele pe plajă.

Singura condiţie este ca turiştii să cumpere biletele de la Agentiile de Turism participante, peste 30 din toată ţara.

“Litoralul pentru toţi” se va încheia pe 28 septembrie.

Mai mult: http://stiri.tvr.ro/luni-incepe-programul-litoralul-pentru-toti-hotelierii-spun-ca-au-scazut-mult-preturile_49414.html#sthash.3NEOOWlQ.dpuf


piese-auto-mangalia.ro

farmec.ro


Leave a Reply