Festivitatea de premiere a câștigătoarelor concursului “Frumoasele Mangaliei” VIDEO

0
338

oriflame_frumoasele_mangaliei

În răcoarea plăcută a brizei marine, pe plaja din apropierea Hotelului Paradiso, sponsorul Oriflame a premiat, miercuri seara, frumoasele fete din Mangalia care au aplicat la concursul foto organizat de MangaliaNews.ro în lunile iunie, iulie și august.

După momentul de “pregătire cosmetică” și testele cu produsele Oriflame, pentru a fi gata să urce cât mai frumoase pe scenă, concurentele au primit Diplomele și premiile corespunzătoare locurilor ocupate prin voturile acordate de cititorii site-ului de știri www.MangaliaNews.ro.

Alături de doamna Cara Veronica, Gold Manager Oriflame, care și-a sărbătorit ziua de naștere la locul de muncă, au mai participat la Festivitatea de premiere doamnele Silvia Sandu, ASM (director zonal) Oriflame, Mirela Dogaru, organizator evenimente, Anca Vlădescu, animatoarea și prezentatoarea întâlnirii, precum și partenerii media ai Caravanei Oriflame.

VIDEO, pe: http://www.mangalia.tv/festivitatea-de-premiere-a-castigatoarelor-concursului-frumoasele-mangaliei/ sau, click pe poză.

Mulțumim, Mangalia.Tv, pentru colaborare!

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Foto: captură ecran Mangalia.Tv.

MangaliaNews.ro, 23 august 2014.


piese-auto-mangalia.roLeave a Reply