Senatorul Nicolae Moga îl vrea pe ministrul Teodorovici la discuţii cu primarii din județul Constanţa

0
874

nicolae-moga

Senatorul P.S.D. de Constanţa, Nicolae Moga, îi convoacă pe primarii din judeţ, dar şi pe oamenii de afaceri la o întâlnire cu ministrul Afacerilor Europene, Eugen Teodorovici. Parlamentarul aşteaptă un răspuns din partea acestuia, iar întâlnirea ar urma să aibă loc undeva în sudul litoralului, după 20 august.

Nu mai este nicio noutate că senatorul Nicolae Moga se preocupă de soarta cetăţenilor din judeţ, îşi asumă criticile, dar şi promisiunile pe care n-a reuşit să le ducă la îndeplinire şi susţine că implementarea unor proiecte n-au ţinut de vreo semnătură din partea sa. Moga a organizat anul trecut, la Neptun, o întâlnire a senatorilor din Parlamentul României, discuţii la care au participat şi primari din judeţul Constanţa, veniţi să-şi spună nemulţumirile vizavi de lipsa fondurilor pentru proiecte. Gazdă a fost atunci primarul Mangaliei, Cristian Radu, iar senatorii au vizitat şi localitatea Viişoara, care aparţine din punct de vedere administrativ de comuna Cobadin, locaţie unde le-a fost prezentat programul de împădurire al Consiliul Judeţean, precum şi cel de înfiinţare de perdele forestiere.

În acest an, ţinta este alta, singurul punct comun al discuţiilor fiind modul de atragere al banilor europeni. „Aştept răspuns din partea ministrului Teodorovici de la Fonduri Europene şi cred că în jur de 20-22 august ar putea să aibă loc întâlnirea cu primarii şi oamenii de afaceri. Scopul meu este ca ministrul să le explice primarilor care sunt paşii în accesarea de fonduri europene pentru perioada 2014 – 2020. Sunt chestiuni importante şi cred că fiecare comunitate are nevoie“, a declarat senatorul Nicolae Moga pentru „Observator de Constanţa“.

Continuarea, în observatordeconstanta.ro, Luni, 18 august 2014.


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply