Ajutoarele din Mangalia au ajuns în comuna Icoana, judeţul Olt

0
756

ajutoare sinistrati Mangalia

Camionul cu ajutoare umanitare pentru sinistraţi a ajuns, recent, la locuitorii comunei Icoana din judeţul Olt. Imediat după inundaţiile de la sfârşitul lunii iulie, Primăria Mangalia a demarat o campanie de strângere de ajutoare pentru sinistraţi. Atât persoanele fizice cât şi persoanele juridice din oraş au donat îmbrăcăminte, bunuri de uz gospodăresc, alimente neperisabile, precum şi alte obiecte folositoare familiilor afectate de inundaţii.

“A fost o dovadă de solidaritate din partea locuitorilor Mangaliei. Le mulţumim voluntarilor care au ajutat pe toată durata campaniei umanitare, precum şi tuturor celor care au adus ajutoare pentru locuitorii comunei Icoana din judeţul Olt, una dintre localităţile cel mai grav afectate de intemperii. De asemenea, mulţumim în mod deosebit Jandarmeriei Neptun pentru susţinere şi promptitudinea cu care s-a implicat în acest proiect umanitar”, a declarat primarul Mangaliei, Radu Cristian.

Ajutoarele sosite din Mangalia au fost preluate de reprezentanţii Primăriei din comuna Icoana, urmând să fie sortate pe categorii de bunuri, iar ulterior distribuite către familiile ale căror gospodării au fost afectate de inundaţii.

Joi, 14 iulie 2014. Transmis de Biroul de presă al Primariei Mangalia.


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply