Cinci seri cu teatru și muzică la Jupiter

0
847

prestam servicii artistice-teatru-jupiter

A mai rămas o lună până la finalul stagiunii estivale 2014 a Teatrului de Vară Jupiter. Până atunci, turiștii aflați în stațiune trebuie să se bucure din plin de mare, soare, teatru și muzică românească aflată pe val. Cea de-a șasea săptămână estivală de la Jupiter începe, ca și cele precedente, cu un spectacol dedicat celor mici. Astfel, astăzi, de la ora 21.30, prichindeii vor urmări o poveste clasică pusă în scenă de Ion Ionuț Ciocia, „Jack și vrejul de fasole”. Din distribuție fac parte: Julieana Drăghici, Vera Linguraru, Maria Țăranu, Voicu Hetel, Cristian Crețu și Ion Ionuț Ciocia.

După teatru, timp de trei zile, începând de la ora 21.00, Teatrul de Vară din Jupiter va răsuna de hituri, deoarece mâine, marți, va fi concert Direcția 5, miercuri vor cânta cei de la Proconsul, iar joi vor face show băieții de la Bosquito.

Vineri va fi rândul celor mari să urmărească o piesă de teatru. „Prestăm servicii artistice” este oferta serii. Spectacolul scris și regizat de Chris Simion are în distribuție actori precum: Valentin Teodosiu, Manuela Hărăbor, Dan Rădulescu, Diana Dumitrescu și Corina Moise.

Biletele pentru aceste evenimente au prețuri de 20 de lei și pot fi procurate, zilnic, de la casieria Teatrului de Vară Jupiter, între orele 16.00 și 22.00.

Mai mult, în telegrafonline.ro, Luni, 4 august 2014.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply