Mii de turiști au fost prezenți la concertul Europa FM susținut pe plaja dintre Saturn și Venus FOTO

0
1194

Europa FM-Live pe plaja-3 Sud Est

Câteva mii de de spectatori atât din rândul turiștilor, cât și din cel al localnicilor au asistat, sâmbătă seara, la cel mai mare spectacol de muzică românească, pe plaja dintre Saturn și Venus.

Sub deviza Europa FM – Live pe Plajă, concertul de la malul mării a adus pe scena de la Black Sea Arena cele mai apreciate și cunoscute vedete care au încins atmosfera mai bine de cinci ore, în aplauzele publicului. Cei care au dat startul mega petrecerii  au fost cei de la 3 Sud-Est, care le-au reamintit fanilor de melodiile lor de la sfârșitul anilor 90.

Fanii de toate vârstele au cântat cele mai populare piese ale celor trei băieți care se bucură de succes cu noul album, dovedind că sunt în continuare una dintre cele mai iubite trupe românești.

europa fm

Următorul artist întâmpinat cu urale de publicul care-a depășit toate așteptările organizatorilor a fost Smiley, aflat pentru a doua oară pe scena „Live pe Plajă”.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

europa fm live pe plaja-SMILEY-LOREDANA-GEORGE ZAFIU

Artistul i-a făcut o surpriză de zile mari unei fetițe despre care aflase că împlinește 8 ani chiar în seara concertului. Vedeta împreună cu echipa Europa FM și părinții fetiței, pe nume Sofia, au adus-o pe scenă pentru a cânta împreună cu idolul ei, care, la final, i-a oferit un autograf.

europa fm live pe plaja-OCEANA

Conform organizatorilor, invitata specială Oceana a încins apoi nisipul cu un recital extraordinar, împreună cu dansatoarele ei energice, alături de care publicul a ținut ritmul la fiecare piesă. Și pentru băieții de la Holograf, obișnuiți ca publicul să le știe toate cântecele din repertoriu, a constituit o surpriză, mulțimea care le-a fost alături.

europa fm live pe plaja-HOLOGRAF

Ștefan Bănică a mulțumit, la rândul său, spectatorilor care i-au fost alături și de această dată, artistul reușind să electrizeze cu piesele și energia sa debordantă marea de fani veniți din toate colțurile țării.

europa fm live pe plaja-STEFAN BANICA

Trupa Voltaj a încheiat, ca și anul trecut, concertul Europa FM “Live pe Plajă”, în aplauzele mulțimii.

europa fm live pe plaja-VOLTAJ

Gazdele evenimentului au fost Loredana și George Zafiu, artista făcând un cadou special tuturor celor prezenți la Black Sea Arena: o piesă nouă, interpretată în premieră, care va fi lansată în luna septembrie.

 CABRON SI LOREDANA (Medium)

Vizavi de organizarea acestui mare eveniment, primarul Mangaliei, Radu Cristian, un mare iubitor al muzicii de calitate, a declarat că, cea de-a treia ediție a concertului de la malul mării a reușit o creștere a audienței față de ediția anterioară, ceea ce demonstrează că muzica bună și petrecerile în aer liber vor fi mereu în topul preferințelor turiștilor și localnicilor.

“Concertul Europa FM alături de Liberty Parade sunt și vor rămâne evenimentele preferate de miile de spectatori, care vin special în perioada de desfășurare a spectacolelor,  pe plaja dintre Saturn și Venus, să cânte și să danseze, să simtă vibrația muzicii preferate”, a precizat edilul Radu Cristian.

Echipa Europa FM și Primăria Mangalia le dă întâlnire tuturor românilor și în 2015, la o nouă ediție de succes a evenimentului „Live Pe Plajă”.

europa fm live pe plaja

Duminică, 3 august 2014. Comunicat transmis de Biroul de presă al Primăriei Mangalia.


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply