Cocktail jupiterian. DIRECȚIA 5 și BOSQUITO, servite la rece, la Teatrul de Vară Jupiter!

0
1027

cocktail_jupiterian_jupiter_postcard

Am găsit soluția pentru răcoare:

Cocktail jupiterian DIRECȚIA 5 și BOSQUITO, servite la rece, la Teatrul de Vară Jupiter!

Cauți răcoarea zilelor de toamnă? Ai vrea să nu te mai simți ca într-un cuptor și să poți respira puțină răcoare? Știm că ai da orice pentru asta, așa că noi, cei de la “Jupiter Square Garden” (adică în limbaj neaoș “Teatrul de Vară Jupiter”), îți oferim soluția salvatoare: Cocktail Jupiterian, cu efect instant de briză marină. Atenție, există un cocktail special pentru fiecare zi a săptămânii!

Mod de preparare:

Se ia un recipient mai mare, care nu poate fi găsit cu ușurintă (cum ar fi, un Teatru de Vară, de exemplu). Se adaugă răcoare de ora 21.00 și se servește pe înserat publicului însetat de distracție!

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Cocktail jupiterian pentru copii – LUNI (04 august)

Orice început de săptămână trebuie udat cu răcoare, pentru motivare. Așa că avem pregătit un cocktail colorat, pentru copii, după o rețetă veche de sute de ani, numită ”Jack și vrejul de fasole”.  Pregătirea cocktailului este supervizată de maeștri pricepuți într-ale răcorii și râsului, cum ar fi Julieana Drăghici și Ion Ionuț Ciocia.

Cocktail Jupiterian pentru doamne ”Direcția 5” (05 august)

E un cocktail inovator, peste care se presară iubire și …melodicitate. După o rețetă originală, condimentată cu versuri alese și prezență scenică de milioane. Poate fi recunoscut cu ușurință și după următoarele caracteristici: ”O fată ca ea”, ”Povestea noastră”, ”Dac-ai ști”. Recomandat în loc de ”Hello” și ”Ce mai faci”.

Cocktail jupiterian de miercuri ”Fii star cu Proconsul” (06 august)

Recomandat curajoșilor care nu se dau deoparte când vine vorba de urcat pe scenă. Condimentat din plin cu arome autohtone de Proconsul, peste care se presară un strop de JerryCo (condiment necesar pentru a obține un gust inedit).

Cocktail jupiterian de joi pentru amatorii de distractie ”Bosquito” (07 august)

Se apropie weekendul, așa că avem nevoie de un cocktail energizant,

servit tot pe răcoare, de la ora 21.00.  Se caută o ”Pepita”, peste care se adaugă ingredientele ”Pas cu Pas”, pentru a rezulta un ”Tu ești iubita mea” veritabil. A se savura pe ”Întuneric în culori”.

Cocktail jupiterian de vineri ”Prestez servicii artistice” (08 august)

Este un cocktail de relaxare, care are ca efect principal râsul. Acest cocktail este preferatul lui Chris Simion, Valentin Theodosiu și Manuela Hărăbor. A se servi o singură dată pe vară, datorită ingredientelor cu efecte puternice de … detoxifiere.

Cocktail jupiterian de weekend ”Florida” (09 august, 10 august)

Un cocktail recomandat celor care vor să lege prietenii de vară. Este răcoritor și plin de bezele, oferite de Pepa, Minnie și Enzo. Are o compoziție ușoară, generatoare de râs. Poate fi servit atât de cei mari, cât și de cei mici. După o rețetă originală a dresorului Maik.

Prețul unui cocktail jupiterian variază între 15-30 lei, în funcție de ingredientele care intră în compoziție și durata efectelor pe care le produce.

***

Mai multe detalii legate de program si bilete pe www.teatruldevarajupiter.ro , www.facebook.com/teatruldevarajupiter si www.evenimentelitoral.ro.

***

Parteneri media: Europa FM, Hit – Music Channel, Litoral TV, CFM, port.ro, iconcert.ro, urban.ro, getlokal.ro, calendarevenimente.ro, orasulm.eu, evenimente-constanta.ro, undeinconstanta.ro, mangalianews.ro.

Sponsor: Bucovina.

cocktail_jupiterian_vara_asta_la_TVJ

MangaliaNews.ro, Duminică, 3 august 2014.


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply