OPINII – Salubritate, la Mangalia. Ce părere aveți? (VIDEO)

0
829

Ați mai văzut în alte locuri din oraș cum se ridică gunoiul după “aliniere”, “modernizare” sau cum vreți să-i zicem? Dar în alte orașe?

platforma-gunoi-mangalia-foto-d-t

Alaltăieri, la Mangalia… Bravos, ne civilizarăm! Ce părere aveți? Iese gunoiul din pământ cu liftul, mai ceva ca-n SF-uri! Încet-încet, ne învățăm si noi să aruncăm gunoiul sortat pe categorii, în pubele separate, ca în Occident!! Și, pe urmă, vine mașina și… ne trezește la realitatea românească: celebrele pubele categorisite sunt vărsate la un loc, în compartimentul unic al mașinii de gunoi.

Bunul-simț elementar naște următoarea întrebare: Pentru ce s-a mai scris ce să aruncăm în fiecare pubelă, de ce să ne mai ostenim să sortăm gunoiul, dacă tot nu se ridică separat? Ce vrem să demonstrăm, și cui, cu stickerele de pe pubele?

VIDEO, aici:

UPDATE: 

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

In filmul urmator, dupa minutul 00:48 mai iese un copil din gunoi… Poate “nu vom mai avea acele mirosuri sau persoane catarate pe tomberoane” la strada, la vedere… Pe dinafara e vopsit gardul, dupa blocuri suntem noi..?! Cum sa numim suprafetele astea de dupa blocuri: spatiu verde? parc? sau cum? Este o zona post apocaliptica, unde, prin buruieni crescute la concurenta cu pomii lasati si ei de izbeliste, supravietuiesc vagabonzii, se prasesc sobolani, pisici si caini. Ca sa nu se mai scormoneasca prin gunoaie (se intampla zilnic), atunci ori sa se inlocuiasca, ori sa se desfiinteze cele vechi! Nu mai suport mult acest spectacol deprimant, am sa il scot in fata pana il voi vedea schimbat. Si nu este nimic politic, eu as zice mai degraba ca e o problema sociala, edilitara si de gospodarie.

D.T. 31.07.2014.


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply