VIDEO. Sudul litoralului, măturat de furtună

0
279

interventie-neptun-furtuna

România are parte de o vară rece. Ploi torenţiale, grindină şi vijelii au lovit un sfert din ţară. Cu puţin timp în urmă, o furtună puternică a devastat sudul litoralului. Mai multe drumuri au fost inundate, iar şezlongurile şi umbrelele de pe plajă au fost aruncate de vântul puternic. În staţiunea Jupiter, patru maşini aflate în parcarea unui hotel au fost avariate de un copac doborât de furtună.

Mai multe gospodării din Mangalia au fost inundate, câteva grădini au fost puse la pământ, iar apa a intrat în subsolurile caselor.

Acoperişurile unor case au fost smulse de vânt şi mulţi copaci au fost puşi la pământ. Mai multe cabluri de electricitate au fost rupte. Situaţia este asemănătoare şi în zona staţiunilor din sudul litoralului, unde cele mai multe plaje au fost devastate de furtună. Umbrelele au fost smulse din nisip şi şezlongurile au fost rupte.

O bună parte a şoselei ce leagă Constanţa de Mangalia a fost inundată. O maşină care se îndrepta dinspre Mangalia spre Constanţa a fost izbit de un copac smuls din cauza vântului puternic. Din fericire, bărbatul care se afla la volan nu a păţit nimic grav, dar va trebui să suporte integral costurile de reparaţie, pentru că nu avea asigurare CASCO.

Mai mult, pe

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

http://www.digi24.ro/Stiri/Digi24/Actualitate/Stiri/Sudul+litoralului+maturat+de+furtuna


piese-auto-mangalia.roLeave a Reply