Lumea maneliştilor”, din expoziţia de la Muzeul Ţăranului — GALERIE FOTO

0
213

Lumea mane­li­ş­ti­lor”, pre­zen­ta­tă în expo­zi­ţia “Con­flu­enţe, influ­enţe-în artă” de artis­tul Geor­ge Vasi­les­cu, a fost ver­ni­sa­tă mier­curi sea­ră, la Muze­ul Naţio­nal al Ţăra­nu­lui Român din Capi­ta­lă, şi, potri­vit cura­to­ru­lui Pavel Şuşa­ră, aceas­ta asi­gu­ră inter­preţi­lor por­tre­ti­za­ţi “acce­sul la eter­ni­ta­te”.

foto-andreea-alexandru

Lumea mane­li­ş­ti­lor”, din expo­zi­ţia de la Muze­ul Ţăra­nu­lui, asi­gu­ră cân­tă­reţi­lor acce­sul la eter­ni­ta­te (Ima­gi­ne: Andre­ea Alexandru/Mediafax Foto).

Mai mul­te por­tre­te — rea­li­za­te în ulei pe pân­ză şi deco­ra­te cu foiţă de aur — ale unor cân­tă­reţi prin­tre care se numă­ră Goran Bre­go­vić, Flo­rin Salam şi Adri­an Minu­ne sunt pre­zen­ta­te în expo­zi­ţia “Con­flu­enţe, influ­enţe — în artă?”, care a fost ver­ni­sa­tă mier­curi, la Muze­ul Naţio­nal al Ţăra­nu­lui Român din Capi­ta­lă.

La eve­ni­ment au par­ti­ci­pat, prin­tre alţii, direc­to­rul insti­tu­ţi­ei muze­a­le, Vir­gil Şte­fan Niţu­les­cu, cura­to­rul expo­zi­ţi­ei, Pavel Şuşa­ră, şi Geor­ge Vasi­les­cu, cel care a rea­li­zat pic­tu­ri­le.

Arti­co­lul inte­gral, AICI.

Citiți și http://www.muzeultaranuluiroman.ro/acasa/confluente-influente-in-arta-ro.html

Susține cotidianul online Mangalia News.
Poți dona aici:
Mulțumim pentru sprijin.

LĂSAȚI UN MESAJ

Va rugam sa adaugati un mesaj
Va rugam sa introduceti numele