Fan®Omania – Brazilia 2:0, pe scena plutitoare de la Mangalia — FOTO

0
270

nopti-albe-la-mangalia-4iulie2014

În timp ce Cam­pi­o­na­tul Mondi­al de Fotbal din Bra­zi­lia se apro­pie de sfâr­șit, ”Nop­ți­le Albe la Marea Nea­gră” abia încep.

Pre­zen­ta­toa­rea spec­ta­co­le­lor, Ali­na a anun­țat debu­tul celui de-al doi­lea eve­ni­ment la con­cu­ren­ță uri­a­șă cu meciu­ri­le de fotbal, Fran­ța-Ger­ma­nia și Bra­zi­lia-Chi­le. Până la urmă, noi am câști­gat prin sim­plul fapt că am avut mai mult de 11 pro­ta­go­niști pe sce­nă care nu au pri­mit niciun gol.

Au par­ti­ci­pat: tru­pa ”Dans Art”, Wal­ter Ghi­co­les­cu, for­ma­ția ”Tea Par­ty”, Vali Pet­cu, Cezar Petro­vici, Geor­ge Eugen Doi­na­ru și mulți alții, sus­ți­nuți de întot­dea­u­na vese­lul grup al ani­ma­toa­re­lor Fan®Omania.

După lan­sa­rea albu­mu­lui ”Cân­tec Roc­ks­tit” al lui Wal­ter Ghi­co­les­cu, s‑au ofe­rit publi­cu­lui, ca de obi­cei, în mod gra­tu­it, aten­ții din par­tea spon­so­ri­lor: Sel­gros, Roma­s­se și Kanal D.

Sea­ra s‑a înche­iat, amin­tind spec­ta­to­ri­lor că seria eve­ni­men­te­lor ”Nopți Albe la Marea Nea­gră”, cu intra­re libe­ră, are loc la Man­ga­lia pe toa­tă peri­oa­da sezo­nu­lui esti­val.

Gale­rie FOTO:

Barca pe val (Small) Waiting for stars (Small) Searching for stars (Small) After the show (Small)

Info­Fan­RO­ma­nia, sâm­bă­tă, 5 iulie 2014.

Susține cotidianul online Mangalia News.
Poți dona aici:
Mulțumim pentru sprijin.

LĂSAȚI UN MESAJ

Va rugam sa adaugati un mesaj
Va rugam sa introduceti numele