Europa FM Live pe Plajă – sâmbătă, 2 august, pe plaja dintre Venus și Saturn

0
351

2 augustEuropa FM Live pe Plajă va avea loc sâmbătă, 2 august, pe plaja dintre Venus și Saturn, la Black Sea Arena, de la ora 19:30, iar intrarea este liberă!

3 Sud Est, Smiley, Holograf, Ștefan Bănică și Voltaj vor cânta live cele mai iubite hit-uri ale lor, într-un concert care va dura mai bine de 5 ore și în care muzica bună va fi completată de un spectacol magic de lumini și lasere.

Invitatul special “Live pe Plajă” este anul acesta vedeta internațională Oceana, care vine special în România pentru concertul Europa FM de la mare.

Oceana îmbină stilurile soul, reggae, hip hop și funk iar melodiile sale “Endless Summer”(aproape 70 de milioane de vizualizări pe Youtube) și “Cry Cry” au devenit hit-uri internaționale aproape instantaneu de la lansare.

MC-ul concertului Europa FM Live pe Plajă este George Zafiu, director de programe și realizator al matinalului “Deșteptarea” de la Europa FM, alături de Monica Anghel și Vlad Petreanu.

Lidl este sponsorul oficial al concertului Europa FM ‘Live pe Plajă’ 2014. Partener media: Kanal D. Evenimentul este organizat cu sprijinul Primăriei Municipiului Mangalia.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Sursa: AICI.

29.07.2014.


piese-auto-mangalia.roLeave a Reply