CONCERTINO, astă seară, la Teatrul de Vară din Jupiter!

0
270

concertino-tvj-vineri-18iulie2014

Astă seară, la TVJ, vin sa va incante cu manuirea acordeoanelor, tocmai din Rep. Moldova!

CONCERTINO

Care este legatura dintre un acordeon si Teatrul de Vara de la Jupiter?

Aflati vineri, pe 18 iulie, la ora 21,00, cand pentru prima oara, o trupa din Republica Moldova vine sa cunoasca si sa incante publicul din Romania!

Concertino este numele lor, un grup inedit de instrumentisti, care fac show cat ai spune… “acordeon”! Baietii au putut fi vazuti la un talent show din Romania, unde au cucerit pe toata lumea cu talentul lor!

PROMO EVENIMENT: https://www.youtube.com/watch?v=9zplzdbkaRI

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Pretul unui bilet este de 20 lei. Biletele pot fi achizitionate de la Casieria Teatrului de Vara Jupiter (program 16.00-22.00) sau online, de pe www.evenimentelitoral.ro, sau la Teatrul De Vara, Jupiter.

Fotografie: CONCERTINO (17.07)- REPROGRAMAT, 18.07</p><br /><br /><br /><br /><br /><br />
<p>Care este legatura dintre un acordeon si Teatrul de Vara de la Jupiter? Aflati pe 17 iulie, cand pentru prima oara , o trupa din Republica Moldova vine sa cunoasca si sa incante publicul din Romania! Concertino este numele lor, un grup inedit de instrumentisti, care fac show cat ai spune… “acordeon”! Baietii au putut fi vazuti la un talent show din Romania, unde au cucerit pe toata lumea cu talentul lor!</p><br /><br /><br /><br /><br /><br />
<p>PROMO EVENIMENT: https://www.youtube.com/watch?v=9zplzdbkaRI</p><br /><br /><br /><br /><br /><br />
<p>Pretul unui bilet este de 20 lei. Biletele pot fi achizitionate de la Casieria Teatrului de Vara Jupiter (program 16.00-22.00) sau online, de pe www.evenimentelitoral.ro

MangaliaNews.ro, Vineri, 18 iulie 2014.

sigla-mangalianews-ro

 


piese-auto-mangalia.roLeave a Reply