REPLICA: A reînceput războiul la Mangalia?

0
696

consiliul-local-mangalia-2

Consilierii PDL îl acuză pe primar că îi ameninţă să aprobe cheltuieli fără acoperire în bugetul de venituri.

Consilierii locali din Mangalia fac din nou front comun împotriva proiectelor iniţiate de primarul Cristian Radu. Mai exact, luni, consilierii au votat proiectul tehnic şi indicatorii tehnico-economici pentru reabilitarea falezei Jupiter-Neptun. Proiectul în valoare de aproximativ 1,3 mil. de euro vizează lucrări de reabilitare şi modernizare a falezei, inclusiv reamenajarea zonei La Steaguri, din Neptun.

Proiectul de modernizare a falezei Jupiter-Neptunare în vedere reamenajarea zonei cuprinse între limita plajei şi lacurile dinNeptun şi Jupiter. Însă, în aceeaşi şedinţă, consilierii locali au respins mai multe proiecte. Unul dintre acestea se referă la rectificarea bugetului de venituri şi cheltuieli al CL Mangalia pentru anul în curs, proiect care cuprindea finanţarea pentru reabilitarea instituţiilor de învăţământ din oraş şi racordarea acestora la reţeaua de gaze naturale.

Totodată, membrii CL Mangalia au votat negativ şi pentru aprobarea indicatorilor tehnico-economici ai investiţiei privind execuţia lucrărilor de branşare a blocurilor cu sobe din municipiul Mangalia. Primarul Mangaliei, Cristian Radu, a criticat decizia membrilor CL, iar democrat-liberalii nu au ezitat să îi dea replica, explicând, totodată, şi motivele pentru care au votat împotrivă.

Continuarea, AICI.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

23.07.2014.

Foto: mangalia.tv


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply