Blaxy Premium Resort & Hotel lansează „Proprietatea periodică“, la 23 August

5
1089

farmec.ro
carturesti.ro%20

blaxy_resort_macheta

Blaxy Premium Resort & Hotel – macheta.

În zona localităţii 23 August, va fi construit un complex rezidențial compus din şapte clădiri cu 900 de apartamente de tip studio (condo) şi un hotel, care va avea toate facilitățile unui resort de lux. Piscine exterioare pentru adulţi şi copii, restaurante, baruri, cluburi, discoteci, terenuri sportive, un teatru de vară de tip amfiteatru, o plajă privată şi o parcare privată vor deservi atât complexul rezidențial, cât și hotelul.

Complexul va fi deschis din luna iulie 2015, construcțiile continuând cu ridicarea Blaxy Hotel și a centrului de sănătate, până în iunie 2016.

Citiți mai mult în http://www.ziuaconstanta.ro/stiri/actualitate/proiect-turistic-rezidential-de-5-stele-blaxy-premium-resort-hotel-lanseaza-proprietatea-periodica-503204.html

21.07.2014.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

piese-auto-mangalia.ro

farmec.ro


5 COMENTARII

  1. In sfarsit, cineva incearca sa scoata in evidenta frumusetea litoralului romanesc si sa ridice standardele turismului la noi in tara! Plus de asta, te mai fac si proprietar!

  2. Investitie, profit si, nu in ultimul rand, relaxare pentru mine si familia mea. Nu imi mai fac griji ca sunt departe de casa si mi se imbolnaveste copilul. Cu siguranta, am sa cumpar.

  3. Cata lume incantata ?! Or fi si multi cumparatori ?
    “Se sustine ideea ca originea proprietatii periodice în România se afla într-o emisiune de loz în plic intitulata „Vila de aur”, (prin 2005-6) initiata de Regia Autonoma „Loteria Nationala”. Lozurile câstigatoare aveau înscrise vilele, apartamentele si „perioadele de proprietate”, dreptul de proprietate putând fi vândut, închiriat, cesionat sau transmis prin mostenire, iar întretinerea apartamentului era asigurata contra unei taxe anuale”.

    Cititi:
    http://www.hotnews.ro/stiri-presa_regionala_arhiva-1724149-trafic-lozuri-cistigatoare-scandal-sucursala-ploiesti-loteriei-romane.htm

Leave a Reply