CONCURS. Fii “Turist Acasă” şi câştigă un premiu de vacanţă!

0
776

În fiecare duminică după-amiază, “Turist Acasă” va fi ghidul dumneavoastră pentru cele mai bune destinaţii de vacanţă, cele mai frumoase peisaje naturale din ţară şi din lume, dar și cele mai rentabile oferte de concediu.

 turist_acasa

Odată cu această emisiune, difuzată în fiecare duminică, de la ora 15.20, un nou concurs debutează la Digi24.

Concursul cu premii FII TURIST ACASĂ ŞI CÂŞTIGA UN PREMIU DE VACANŢĂse va desfăşura în perioada 11 iulie – 31 august 2014, iar cele mai spectaculoase imagini vor fi difuzate pe Digi24 HD, în cadrul emisiunii “Turist Acasă”.

Dacă vrei să participi, este foarte simplu! Tot ce trebuie să faci este să dai LIKE paginii de FB a Digi24 HD  şi să încarci pe pagina de Facebook poze si filmuleţe din vacanţă. Te poţi înscrie cu maxim două poze şi o înregistrare video, care să scoată în evidenţă cele mai bune, cele mai frumoase, cele mai scumpe, mai ieftine sau mai spectaculoase locuri de petrecut vacanţa în România şi în străinătate.

Afli dacă ai câştigat în fiecare luni, când vor exista trageri la sorţi pentru un încărcător portabil Pebble, iar la finele fiecărei luni se va extrage marele premiu, un aparat foto CANON.

Emisiunea ‘Turist Acasă’ poate fi urmărită în fiecare duminică, de la ora 15.20, pe Digi24 HD şi online, pe www.digi24.ro.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply