Bulgaria, Varna, Marea Neagră. MAE, mesaj important pentru turiștii de pe litoralul bulgăresc al Mării Negre

0
705

varna

Ministerul Afacerilor Externe a făcut, vineri seară, un anunț important care îi vizează pe toți cei intersați să meargă pe litoralul Mării Negre din Bulgaria, potrivit Agerpres.

În continuarea informărilor de presă referitoare la calitatea apei mării litoralului bulgăresc, MAE informează cetățenii interesați asupra faptului că pe site-ul Inspecției Regionale de Sănătate – Varna a fost publicat un nou comunicat cu următorul conținut:

17.07.2014. În urma monitorizării obișnuite efectuată de către Inspecția Regională de Sănătate — Varna (IRS) la 14.07.2014, la probele de apă de mare din zona de îmbăiere “Plaja Ofițerească-Varna” s-a constatat că rezultatele răspund cerințelor pentru apele de îmbăiere (Ordinul 5 din 30 mai 2008 privind calitatea apelor de îmbăiere — Monitorul Oficial nr. 53 din 10 iunie 2008) la indicatorii “Escherichia coli” și “enterococi intestinali”. 

Prin dispoziție a directorului IRS Varna, a fost anulată interdicția de îmbăiere în zona “Plaja Ofițerească-Varna”, începând cu data de 17 iulie 2014. Rezultatele analizelor la probele de apă de mare din celelalte zone de îmbăiere din Regiunea Varna răspund cerințelor pentru apele de îmbăiere (Ordinul 5 din 30 mai 2008 privind calitatea apelor de îmbăiere — Monitorul Oficial nr. 53 din 10 iunie 2008)”.

Mai mult, pe: http://www.dcnews.ro/bulgaria-varna-marea-neagra-mae-mesaj-important-pentru-turi-tii-de-pe-litoralul-bulgaresc-al-marii-negre_449097.html#sthash.OWZlZJ1B.dpuf

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply