Tinerii de la Centrul Creștin Alba Iulia în vizită la copiii din fostul IAS Mangalia – FOTO

0
891

la-ias-mangalia

Ultima zi la Mangalia a fost foarte încărcată, atât pentru echipa Centrului Creștin Alba Iulia, cât și pentru copiii din Barieră. Nu puteam să plecăm fără să-i vizităm și pe ei, așa că am vrut să-i surprindem. Împreună cu doamna Cara Veronica, Simona Cara, Denis Cara și alți tineri din echipa Oriflame, am format o echipa mai mare și mai puternică.  Nimic nu-i mai frumos decât să simți că cineva e atins de visul pe care Dumnezeu l-a pus în inima ta, de pasiunea pentru oameni și că te urmează și te susține în urmărirea acestuia.

Copiii, chiar neanunțați de venirea noastră, s-au strâns rapid în curtea de joacă. Spre surprinderea noastră, am întâlnit copiii de anul trecut, dar și pe aceia, care acum nu mai erau chiar copii, ci au devenit între timp adolescenți și tineri.  Cei mici știau cântecele învățate, nerăbdători să audă cântece noi. Imediat ne-am aliniat dorințelor lor și nu după mult timp, eram și noi, cei mari, angrenați în jocuri și proiectele educaționale și de divertisment pregătite pentru ei.

Nu înțelegem acum ce plantăm în inimioarele lor, doar sperăm că credința pentru o viață mai bună va încolți cândva, la nevoie, în momente de răscruce, că mesajul iubirii va da rod. Fără pasiune și  dragoste de semeni, nu poți realiza nimic. Toate sunt trecătoare pe pământ, dar Biblia spune că singurul lucru care va dăinui, este Dragostea. Știind acest lucru, e bine să ne facem prioritate din lucrurile care dăinuiesc, iubind și primind iubire, zămbind, bucurându-ne de fiecare zi așa cum ne-o dă Dumnezeu, făcând binele cu toată inima. Suntem mai frumoși când zâmbim, suntem mai puternici când ne iubim.

Seara s-a încheiat cu un mic picnic pe Insuliță cu echipa doamnei Cara si familia ei. Ne-am simțit onorați ca împreună să facem lumea mai frumoasă, să o colorăm cu zâmbete, să aducem curcubeul de dincolo de ploi în viețile celor cu care ne-am conectat. Va mulțumim, Mangalia!

Galerie FOTO:

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

la-ias-mangalia-08 (Small) la-ias-mangalia-02 (Small) la-ias-mangalia-05 (Small) la-ias-mangalia-10 (Small) la-ias-mangalia-03 (Small) la-ias-mangalia-04 (Small) la-ias-mangalia-07 (Small) la-ias-mangalia-12 (Small) la-ias-mangalia-11 (Small) la-ias-mangalia-01 (Small) la-ias-mangalia-09 (Small)

Vă invităm să revedeți și: 

http://www.mangalianews.ro/2014/07/02/fapte-omenesti-crestinesti-la-mangalia-galerie-foto/

http://www.mangalianews.ro/2014/07/04/aventura-continua-galerie-foto/

MangaliaNews.ro, Joi, 10 iulie 2014.


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply