Delta Dunării – paradisul aproape pierdut? – VIDEO

0
848

farmec.ro
carturesti.ro%20

delta-dunarii-paradisul-aproape-pierdut

Proiectul ”Delta Dunării – paradisul aproape pierdut! Campanie de informare şi conştientizare cu privire la protejarea biodiversităţii Rezervaţiei Biosferei Delta Dunării” sau ”Delta Semper” se numără printre eforturile Asociaţiei Salvaţi Dunărea şi Delta de a informa, conştientiza şi educa cu privire la importanţa conservării biodiversităţii.

Implementarea proiectului presupune urmărirea a două mari traiectorii:

1. pregătirea și derularea campaniei de informare și conștientizarea principalilor actori: comunităţile locale, operatorii economici, turiştii, publicul larg precum şi factorii de decizie la nivel local, regional şi naţional;

2. crearea şi operaţionalizarea unei structuri permanente de consultare a factorilor interesaţi, structură care să permită viziunea integrată asupra problemelor cu care se confruntă Rezervația Biosferei Delta Dunării şi propunerea de soluţii sustenabile pentru viitorul acesteia.

În derularea campaniei de informare și conştientizare vor fi utilizate materiale scrise şi filmate realizate în cadrul proiectului de față: broșuri, pliante, Atlasul RBDD, afișe, autocolante, panouri informative și de atenționare, un film documentar de 60 de minute, precum și alte 65 de scurt-metraje despre unele specii emblematice ale RBDD.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Mai mult, AICI: http://salvatidelta.ro/delta-dunarii-paradisul-aproape-pierdut


piese-auto-mangalia.ro

farmec.ro


Leave a Reply