Cum să îți petreci concediul ALTFEL la mare: Ghid practic

0
677

tvj

Vă prezentăm un GHID PRACTIC de petrecere a timpului liber la mare. E cu teatru și altfel de muzică. Sperăm să vă placă!

Deloc senzațional, dar profund cultural, Teatrul de Vară Jupiter oferă alternativa „șocantă” de teatru și muzică bună pentru turiștii care vin pe litoralul românesc. Nu există DJ, dar master of ceremonies în săptămâna 14-20 iulie vor fi nimeni alții decât PROCONSUL, Ansamblul CONCERTINO (Republica Moldova), cât și ILINCA GOIA, VITALIE BICHIR și CRISTI IACOB.

Seri „incendiare” de teatru și concerte se anunță la Jupiter, în a treia săptămână a stagiunii de la Teatrul de Vară!

Atenție, avalanșa de cultură începe de Luni, 14 iulie, copiii fiind primii vizați. Părinții sunt avertizați că trebuie să fie cu ochii în patru, mai ales la covoarele zburătoare, principalul mijloc de transport în… ”comun”. Acestea îi pot duce pe cei mici până în Orientul Îndepărtat, în căutarea lămpii fermecate și a duhurilor care îndeplinesc trei dorințe.

De fapt, luni nu se petrece nimic altceva decât… teatru. Și anume ”Aladin și lampa fermecată”, o piesă de teatru atât pentru cei mari, cât și pentru cei mici.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Distribuție: Voicu Hetel, Julieana Drăghici, Cristian Crețu, Maria Țăranu, Ion Ionuț Ciocâia.

Proconsul

Miercuri, e seara distracției la Jupiter Square Garden! Master of ceremonies, nimeni alții decât PROCONSUL și JERRYCO! Se lasă cu muzică bună și o repriză de live karaoke, cu premii pentru curajoșii care urcă pe scenă alături de Proconsul! Din experiența evenimentelor trecute, cei mai curajoși au fost cei mici, fani ai trupei Proconsul, care au urcat pe scenă pentru a cânta cele mai cunoscute melodii ale formației. Și de această dată, ”Cerul” se va auzi de cele mai multe ori din amfiteatrul de la Jupiter.

Joi, 17 iulie, suntem invadați! De talentele din Republica Moldova, care vin să își cunoască publicul din România. Invitația lor sinceră o puteți găsi aici:

https://www.youtube.com/watch?v=9zplzdbkaRI

Concertino sunt unii dintre cei mai apreciați acordeoniști, care au participat la un foarte bine cunoscut talent show din România, unde au reușit ”să îi dea pe spate” pe spectatori și telespectatori. La Jupiter, vor face același lucru, cu amatorii de muzică bună și distracție ”liniștită” de pe litoral.

Concertino-md-

Iar Vineri, 18 iulie, înainte de a se deschide cluburile din celelalte stațiuni, Jupiter oferă teatru pe pâine, printr-o ”dulceață” de comedie: ”Teatru-n patru”, cu Ilinca Goia, Vitalie Bichir, Cristi Iacob și Gabriela Iacob. Lejer, de vară, pentru oamenii care duc dorul unui râs pe cinste, cu oameni de cinste. Atenție, ”Teatru-n patru” nu produce reacții adverse, ci numai crize acute de râs.

afis-teatru-n-patru-t-v-j

Totul, la numai 20 lei!

*** Mai multe detalii legate de program si bilete pe www.teatruldevarajupiter.ro , www.facebook.com/teatruldevarajupiter si www.evenimentelitoral.ro. ***

MangaliaNews.ro, Joi, 10 iulie 2014.


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply