Megaconstruct oferă confort locuitorilor din municipiul Mangalia

0
908

megaconstruct-sigla

Megaconstruct, distribuitorul şi furnizorul de gaze naturale din Municipiul Mangalia, îşi propune obiective ambiţioase şi doreşte ca fiecare persoană să întâmpine iarna viitoare bucurându-se de confortul, eficienţă şi siguranţa utilizării gazelor naturale. Sistemele de distribuţie Megaconstruct sunt realizate conform celor mai înalte standarde de securitate având şi unele dintre cele mai moderne reţele de conducte de gaze naturale din România. Exploatarea sistemului de distribuţie se realizează cu echipe de specialişti care efectuează controale periodice ale reţelelor şi branşamentelor, având în dotare echipamente moderne.

Racordarea la sistemul de distribuţie a gazelor naturale este un proces care se desfăşoară în mai multe etape, Megaconstruct fiind alături de clienţii săi începând de la proiectarea şi execuţia instalaţiei de racordare şi până la punerea în funcţiune a instalaţiei de utilizare.

SC Megaconstruct SA

Megaconstruct SA înţelege că fiecare solicitant are nevoi diferite şi încearcă să răspundă prin ofertele sale, în mod particularizat în funcţie de bugetul şi dorinţa de confort a acestora. Astfel, persoanele care aleg în perioada verii să se racordeze la reţeaua de gaze naturale vor beneficia de oferte promoţionale care le oferă facilităţi de plată avantajoase.

Clienţii care aleg să achite în două tranşe costul execuţiei instalaţiei de utilizare vor beneficia de o reducere de 25% din valoarea acesteia. Superioritatea acestui beneficiu fiind în acest mod completată şi de posibilitatea localnicilor de a se racorda la reţeua de gaze naturale într-un termen mai scurt. Mai mult decât atât, solicitanţii au şi posibilitatea de a achita costul execuţiei instalaţiei de utilizare în 12 rate, cu acordarea unei reduceri de 15% din valoarea acestuia.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Persoanele interesate de racordarea la reţeaua de gaze naturale trebuie în primul rând să depună o cerere de acord de acces, urmând ca ulterior să se parcurgă toate etapele stabilite de reglementările legale în vigoare pentru a beneficia de furnizarea gazelor naturale.

În acest sens, sunt aşteptate la sediul Megaconstruct S.A din Municipiul Mangalia, Str. Rozelor nr. 8, bloc R4, scara A, parter, ap.3, între orele 8-17:30, de luni până vineri, unde echipa de profesionişti Megaconstruct oferă solicitanţilor toate informaţiile necesare şi suport pentru a facilita demersurile privind racordarea la reţeaua de gaze naturale şi realizarea instalaţiilor de utilizare.

Oferta societăţii Megaconstruct SA

Megaconstruct SA pune la dispoziţia clienţilor săi o gamă diversificată de servicii precum: servicii de intervenţie rapidă pentru remedierea defectelor şi servicii de verificare şi revizie a instalaţiilor de utilizare, mentenanţă non-stop, asigurată prin intervenţia echipelor Megaconstruct în maxim 2 ore de la solicitare.

Pentru că este oricând la dispoziţia clienţilor săi şi răspunde cu promptitudine tuturor solicitărilor, Megaconstruct demonstrează de fiecare dată că utilizarea gazelor naturale pentru încălzirea locuinţei, a apei menajere cât şi pentru prepararea hranei reprezintă cea mai ieftină, sigură, comodă şi avantajoasă alegere.

Mai multe detalii despre ofertele Megaconstruct se pot obţine la numărul de telefon 0341/145848 sau vizitând site-ul www.megaconstruct.ro.


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply