REPLICA: Notar din Mangalia, dus la Psihiatrie, după ce a lovit 3 maşini parcate

6
943

notar-din-mangalia

Situaţie încâlcită la Mangalia! O femeie de 50 de ani susţine că a fost bătută de prietenii fostului ei soţ. Chiar şi aşa, tot ea este cea care a ajuns la clinica de la Palazu Mare, pentru a stabili dacă are sau nu probleme de natură psihiatrică. Mai exact, femeia a fost dusă la clinică după ce a devenit violentă şi a refuzat să i se recolteze probe biologice vineri noapte, când a lovit trei maşini parcate. Notarul Angela Manea căci despre ea este vorba, este cercetată acum pentru distrugere şi refuz de recoltare probe biologice.

R.C., replicaonline.ro, Duminică, 6 iulie 2014.

Pe aceeaşi temă: http://www.ziuaconstanta.ro/diverse/stiri-calde/notar-din-mangalia-bataie-de-cap-pentru-politistii-rutieri-501441.html

http://www.reporterntv.ro/stire/un-notar-din-mangalia-a-ajuns-la-psihiatrie-dupa-ce-a-lovit-intentionat-trei-masini


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


6 COMENTARII

  1. D.Angela,este o mare DOAMNA!!!!!!Nu este nimeni in măsura sa o condamne,este o problema de rezolvat intr-e familiile lor,nu trebuie sa ne intereseze pe noi!!!!!Asa este in satul nostru,ne doare capul de alții,nu de noi!!!!

  2. Extraordinar. O doamna nu se drogheaza, nu bea nu sare pe barbatii altor femei, nu strica casa si nu distruge alte familii, nu minte, nu intra cu masina cu intentie in bunurile altor oameni, nu conduce masina beata, nu se sustrage de la recoltarea probelor biologice, nu face falsuri in acte, nu uita sa depuna incasarile pt taxele mari luate de la clienti ci se comporta ca o DOAMNA.

  3. Aceasta femeie este un pericol public era sa-mi omoare fata care este ospatar pe trecerea de pietoni. Daca vineri dimineata nu se grabea un pic acum faceam pomana de 3 zile

Leave a Reply