Percheziţii: poliţiştii din Mangalia au “spart” o gaşcă de hoţi din locuinţe şi societăţi comerciale

0
278

O gaşcă de hoţi din Mangalia a fost vizitată de oamenii legii, fiind filată de aproximativ 2 săptămâni. Percheziţiile domiciliare au avut loc pe raza municipiului Mangalia, dar indivizii acţionau şi în Vama Veche, cum s-a întâmplat şi în urmă cu 2 săptămâni, când au spart o societate comercială, furând aproximativ 800 de pachete cu ţigări. Liderul grupării este Amet Mustafa, de 39 de ani, din Mangalia, iar acum oamenii legii continuă cercetările pentru a-i depista şi pe ceilalţi membri.

În dimineaţa de marţi, 10 iunie, în intervalul orar 6.00 – 8.00, poliţiştii Secţiei 3 Rurale Mangalia şi cei din cadrul Poliţiei Municipiului Mangalia, cu sprijinul luptătorilor din cadrul Serviciului Acţiuni Speciale Constanţa au efectuat 3 percheziţii la domiciliile mai multor persoane bănuite de comiterea unor furturi din locuinţe şi societăţi comerciale din localităţile Vama Veche şi Mangalia.

Cu ocazia percheziţiilor, au fost ridicate mai multe bunuri, respectiv aparatură electronică (unităţi centrale calculatoare, monitoare LCD, casetofoane auto, sistem audio compus din boxe şi staţie amplificare, harduri de calculator), bunuri a căror provenienţă nu a putut fi justificată de persoanele în cauză. Din câte se pare, hoţii acţionau de mai multă vreme, oamenii legii filându-i îndeaproape.

Ultima lovitură a fost dată în urmă cu 2 săptămâni, în Mangalia, când au spart un magazin de unde au furat circa 800 de pachete cu ţigări. Au fost prinşi şi 60% din prejudiciu a fost recuperat. De atunci, ei au intrat în atenţia poliţiştilor, iar marţi s-au derulat percheziţiile.

Lideul grupării este Amet Mustafa, de 39 de ani, fiind cercetate şi alte persoane. Cercetările continuă în vederea stabilirii cu exactitate a provenienţei bunurilor, urmând a fi făcute propuneri legale prin unitatea de parchet competentă., au spus reprezentanţii IPJ Constanţa.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Liliana CHIRU, replicaonline.ro, 11.06.2014.


piese-auto-mangalia.roLeave a Reply