Tratament balnear cu ştaif, la Sanatoriul din Mangalia

0
879

Mulţi români, mai ales cei trecuţi de o anumită vârstă sunt în căutarea unui loc liniştit unde să îşi trateze bolile de oase chinuitoare, spre bătrâneţe. Aşa că Mangalia este staţiunea preferată de cei care sunt în căutarea unor servicii terapeutice pe măsură. Aici de găsesc din belşug ape minerale sulfuroase, clorurate, bicarbonate şi sodice mezotermale care au temperaturi de peste 25 de grade Celsius.

La doi paşi, se află apa mării, puternic mineralizată, iar întreg bioclimatul este bogat în aerosoli salini. Folosit în tratamente, nămolul sapropelic, extras din lacul Techirghiol, bogat în substanțe organice aflate în diferite stadii de descompunere, are cunoscute efecte terapeutice.

Situat pe faleză, la 50 de metri de plaja largă a oraşului, sanatoriul din Mangalia dispune de un hotel de două stele, cu capacitatea de 200 locuri, două secţii clinice cu câte 75 paturi şi două baze moderne de tratament, care servesc atât secţiile cu paturi ale sanatoriului cât şi ambulatoriul de specialitate,cu o capacitate totală de 1000 de pacienţi pe zi.

Mai mult, în observatordeconstanta.ro, 30.06.2014.


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply