Directorul Griguţă încearcă, din nou, marea cu degetul în războiul de la Şantierul 2 Mai Mangalia

0
757

După ce, luna trecută, a fost ignorat total de către micii acţionari, care au absentat în bloc de la Adunarea Generală Ordinară a Acţionarilor, iar reprezentanţii statului român în acţionariat au bătut degeaba drumul de la Bucureşti la Mangalia, directorul Ioan Griguţă face o nouă încercare: pe 11 iulie a fost convocată o nouă A.G.O.A.

Echipa managerială a Şantierului Naval 2 Mai Mangalia încearcă, din nou, să se descarce de gestiune. Potrivit unui raport remis către piaţa de capital, acţionarii companiei sunt convocaţi pe 11 iulie, pentru dezbaterea, conform ordinii de zi, a situaţiei financiare pe 2013, repartizarea şi destinaţia profitului net de anul trecut, stabilirea bugetului de venituri şi cheltuieli pe 2014. Discuţiile se vor axa şi pe pronunţarea asupra gestiunii administratorilor şi modul în care societatea şi-a îndeplinit, prin şefii săi, sarcinile care îi revin ca acţionar la Daewoo Mangalia Heavy Industries.

„În cazul în care Adunarea Generală Ordinară a Acţionarilor S.C Şantierul Naval 2 Mai Mangalia nu se va ţine în data de 11.07. 2014, propunerea aferentă datei de înregistrare pentru Adunarea Generală Ordinară a Acţionarilor S.C. Şantierul Naval 2 Mai S.A. Mangalia din data de 18.07.2014 este 4. 08. 2014“, se arată în raportul conducerii şantierului.

Adică echipa managerială condusă de către directorul general Ioan Griguţă a pus răul înainte, mai ales după experienţa neplăcută de luna trecută, şi a prevăzut faptul că la prima convocare s-ar putea repeta situaţia din luna mai, atunci când micii acţionari au absentat în masă de la şedinţa A.G.O.A. şi, astfel, aceasta nu a putut fi validată. Dacă pe 11 iulie vor fi probleme, Griguţă mai face o încercare, o săptămână mai târziu.

Cititi mai mult in observatordeconstanta.ro, 20.06.2014.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply