Repartiţii de locuinţe, la Mangalia (FOTO)

0
770

Primarul Mangaliei, Radu Cristian, a înmânat, joi, cheile apartamentelor repartizate unui număr de 11 beneficiari, care aşteptau să intre în posesia unei locuinţe de peste zece ani. Este vorba despre şase locuinţe de închiriere, o locuinţă socială şi alte patru tip ANL atât apartamente, cât şi garsoniere eliberate de foştii chiriaşi, în urma verificărilor efectuate de municipalitate.

Noii chiriaşi sunt familii compuse din două şi trei persoane, dar şi tineri necăsătoriţi, locuitori ai Mangaliei care s-au încadrat în condiţiile cerute de lege pentru a beneficia de o locuinţă.

“După verificări riguroase efectuate de reprezentanţii Primăriei, am constatat că foştii beneficiari nu mai îndeplineau condiţiile legale de a ocupa acele locuinţe, fiind nevoiţi să le elibereze. Astfel, am reuşit să facem fericite alte familii din Mangalia, care se aflau pe lista de priorităţi pentru ocuparea unei locuinţe de foarte mulţi ani. Intenţionăm ca anul viitor să oferim tinerilor cu vârste de până la 35 de ani peste 300 de loturi de case”, a precizat edilul Radu Cristian.

La începutul acestui an, Primăria a repartizat un număr de 7 locuinţe în blocurile ANL de pe strada Oituz, iar anul trecut au fost repartizate un număr de 72 locuinţe sociale, ANL şi de închiriere, în condiţiile în care la Primărie sunt înregistrate aproximativ 800 de cereri de locuinţă. Printre soluţiile identificate de autorităţi se numără şi construcţia de blocuri ANL, precum şi repartizarea de loturi de case pentru tineri. În privinţa locuinţelor sociale, edilul a spus că se doreşte ca în zona M.I. Dobrogeanu să se realizeze un cartier modern, după modelul municipiului Constanţa.

Galerie FOTO:

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

12 iunie 2014, transmis de Biroul de presă al Primariei Mangalia.


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply