BRACO Industrial SRL – motoare și echipamente electrice, betoniere, aeroterme industriale

0
2040

BRACO Industrial SRL este un producator autohton de motoare electrice ce a derivat dintr-o firma infiintata la inceputul anului 1990. Principalul domeniu de activitate al acesteia a fost exportul de motoare electrice pe piata industriala din Europa. Inca din anii ’80, Romania detinea un loc fruntas in topul producatorilor de motoare electrice, la nivelul intregii Europe. Avand o indelungata traditie in domeniu, BRACO Industrial SRL s-a specializat pe productia de motoare electrice cu aplicatii de uz general, precum si pe realizarea de motoare electrice de inalta tensiune sau cu rotor bobinat.

Datorita tehnologiilor moderne aparute in ultima decada, BRACO nu mai reprezinta un concurent de temut. Unul din motivele acestei scaderi in top este reprezentat de modul cum concurenta si-a gestionat activitatea. Astfel, cei mai mari concurenti la nivel european si-au externalizat productia de componente pentru motoarele electrice catre țări cu un cost de productie mult mai redus.

Insa, nu numai compania noastra a avut de suferit datorita ultimelor modificari pe piata de profil, ci si concurentii nostri directi. Datorita unui raport calitate-pret foarte bun, venit din partea producatorilor europeni, dar si a politicilor autohtone de comert, au facut ca toate companiile producatoare sa piarda teren.

Efectul politicilor practicate de concurenta externa s-a putut observa incepand cu anul 2008, cand, datorita crizei economice mondiale, numarul de vanzari de motoare electrice romanesti a scazut foarte mult. Deoarece criza a afectat atat industria, cat si clientii nostri, acestia din urma au dorit sa apeleze la serviciile de reparatii, in detrimentul achizitionarii de motoare electrice noi. Insa, cu timpul s-a putut vedea o ameliorare si o crestere substantiala a cererilor de motoare, astfel ca vanzarile vor ajunge la nivelul celor de dinaintea crizei.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Motoarele electrice marca BRACO sunt executate la cele mai inalte standarde, inclusiv standardul de calitate IEC. Oferim garantia ca fiecare motor va functiona in parametrii optimi, clientul putand opta pentru un motor electric personalizat in functie de viitoarele aplicatii. Livrarea se efectueza direct din stoc, avand numeroase produse marca proprie in depozitul nostru central. Pentru ca livrarea produselor sa fie realizata in concordanta cu legislatia in vigoare, compania noastra efectueza toate testele necesare pentru verificarea functionalitatii motoarelor electrice.

Datorita renumelui si experientei obtinute oferim pentru fiecare client in parte garantie pentru motoarele elctrice, precum si pentru serviciile de reparatii efectuate. Toate serviciile de verificare si reparare a produselor se efectueaza numai de un personal calificat si dotat cu toate echipamentele de protectie, precum si de utilaje moderne ca: freze, strunguri, masini de echilibrat si rectificat.

De asemenea, firma noastra produce si comercializeaza piese de schimb pentru toata gama de motoare electrice executate in fabrica proprie. Astfel, in cazul in care veti apela la BRACO Industrial SRL pentru service si reparatii, vom avea la dispozitie toate piesele necesare si compatibile cu motorul electric detinut de dumneavoastra. In plus, BRACO dispune de un stoc generos de piese de schimb pentru alte echipamente: ventilatoare, reductoare, generatoare sau transformatoare de distributie.

Clientii nostri care detin modele de motoare vechi, indiferent de marca, ne pot contacta pentru eventualele reparatii. Pentru aceste servicii, utilizam numai materiale de utlima generatie, cum ar fi materialele electroizolante clasa H, livrarea facandu-se cu un buletin de incercari. In cazul in care doriti o reparatie a rotorului, acesta va fi echilibrat dinamic prin intermediul unor utilaje de ultima generatie.

MangaliaNews.ro, Joi, 12 iunie 2014.


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply