Daily Mail: „Şarapova a câştigat turneul, dar românca Halep a câştigat inimile”

0
765

Reuşita Simonei Halep îi face pe britanici să uite de campania antiromâni.

Tabloidul britanic „Daily Mail”, cea mai puternică voce împotriva românilor în campania antiimigranţi din Marea Britanie, o laudă pe Simona Halep după finala Roland Garros de sâmbătă, ba chiar critică „tacticile dubioase” ale Mariei Şarapova şi decizia arbitrului francez de a nu o penaliza pe rusoaică pentru că a tras de timp în repetate rânduri.

„Maria Şarapova a câştigat cel de-al doilea Grand Şlem francez sâmbătă, dar românca Simona Halep a fost cea care a câştigat inimile publicului de la Roland Garros, după ce a împins-o pe rusoaica de 27 de ani pe marginea înfrângerii”, scriu jurnaliştii britanici.

„Şarapova a fost nevoită să folosească toată experienţa şi abilităţile de luptă – plus câteva tactici dubioase de a trage de timp – pentru a obţine victoria într-un meci care s-a întins pe mai bine de trei ore într-o după-amiază toridă.

Deşi i-a lipsit varietatea, meciul a fost unul bun, pătat doar de arbitrajul slab al francezului Kader Nouni, care nu a reuşit să pună capăt felului în care Şarapova trăgea de timp, forţând-o astfel pe româncă să-şi ajusteze ritmul de joc”, continuă „Daily Mail”.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

„Şarapova, care a avut nevoie de opt minute pentru a-şi schimba rochia după ce a pierdut al doilea set, a continuat aşa timp de două ore şi 24 de minute, înainte ca Nouni s-o avertizeze într-un final că trage de timp între puncte”, scriu jurnaliştii britanici.

Citeste mai mult: adev.ro/n6ugi3


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply