Oportunităţi. Mangalia face cu ochiul investitorilor străini

0
773

farmec.ro
carturesti.ro%20

Autorităţile locale din Mangalia sunt în discuţii cu mai mulţi oameni de afaceri din oraşul Pale (Bosnia şi Herţegovina), în vederea derulării unor investiţii în zona de sud a litoralului.

Conducerea administraţiei locale din Mangalia discută, în această perioadă, cu mai mulţi investitori străini, în vederea demarării unor afaceri în sudul litoralului.

„Păstrez permanent legătura cu autorităţile publice locale din oraşul Pale, din Bosnia, unde vom efectua, în perioada următoare, o vizită. Sper ca discuţiile dintre noi să se concretizeze în deschiderea unor fabrici la Mangalia, oamenilor de afaceri din Pale urmând să le acordăm facilităţile de care au nevoie”, a spus primarul Mangaliei, Cristian Radu. Edilul a adăugat că parteneriatul cu oraşul Pale se va concretiza prin semnarea unui acord de înfrăţire, prin intermediul căruia cele două oraşe vor susţine colaborarea în domeniul industriei, turismului şi protecţiei mediului prin instituţii, organizaţii şi firme. În acelaşi protocol se mai arată că cele două părţi vor facilita stabilirea de legături directe între instituţiile din administraţia publică locală, asociaţii şi companii şi vor efectua schimburi de informaţii referitoare la calitatea vieţii şi economia din cele două urbe.

Mai mult, în telegrafonline.ro, Joi, 5 iunie 2014.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

piese-auto-mangalia.ro

farmec.ro


Leave a Reply