O nouă ediție a proiectului „Să vorbim… Gramatică!” la Liceul Teoretic „Callatis” Mangalia

0
859

farmec.ro
carturesti.ro%20

De la an la an, proiectul „Să vorbim… Gramatică!/ Lets speak …Grammar! capătă amploare, devenind o manifestare reprezentativă între activitățile extracurriculare ale elevilor și profesorilor din județ și tară, anul acesta importanța lui crescând prin includerea în CAEJ 2014.

Coordonatorii, prof. Cristina Angheluță și prof. Simona Gherfi, împreună cu echipa de proiect și partenerii, și-au propus ca prin activităţile interdisciplinare ale proiectului să atragă atât elevii și cadrele didactice din Mangalia, cât şi pe cele din ţară. La ediţia anterioară a proiectului, prima de o asemenea amploare, pe lângă şcolile din Mangalia au mai participat  peste alte 70 de școli din țară.

Până în acest moment s-au desfășurat două dintre manifestările proiectului, anume concursul de gramatică în limba română și engleză „Să vorbim… Gramatică!/ Let’s speak …Grammar! ” și concurs interdisciplinar de matematică în limba engleză  “Funny Numbers”.

Sâmbătă, 7 iunie 2014, vor avea loc ultimele activități din cadrul proiectului: simpozionul naţional adresat cadrelor didactice și concursul atât de aşteptat de elevii claselor primare “Spelling Bee”. În cadrul festivităţii de premiere ce va încheia manifestările zilei  elevii câştigători la toate secţiunile proiectului vor fi răsplătiţi cu diplome şi cărţi. Ca urmare a acestor activități vor fi editate revistele ”The Little Starfish” și revista adresată cadrelor didactice „Să vorbim… Gramatică!/ Let’s speak …Grammar!”, ce va cuprinde toate materialele participante la simpozion.

Alături de Clubul Rotary Mangalia, sponsorul care a facilitat achiziţionarea cărţilor oferite elevilor câştigători, proiectul a beneficiat şi de sprijinul  Inspectoratului Şcolar Judeţean Constanţa, a Complexului Cultural “Callatis”, a Asociației Părinților Elevilor Liceului Teoretic „Callatis” şi a Primăriei Municipiului Mangalia. Totuşi, acest proiect nu ar fi fost posibil fără implicarea voluntară a profesorilor din școlile din Mangalia, dar și din celelalte județe participante.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Coordonatorii proiectului,

Prof. Cristina Angheluță,

Prof. Simona Gherfi.

 


piese-auto-mangalia.ro

farmec.ro


Leave a Reply