Simona Halep scrie istorie. S-a calificat în semifinale la Roland Garros!

0
960

Yahoo News/Getty Images – Simona Halep a prins încă o zi extraordinară la Paris.

Este pentru prima oară când o jucătoare din România ajunge într-o fază atât de importantă a unui turneu de Grand Slam, după o pauză de 17 ani.

În 1997, Irina Spârlea pierdea în penultimul act de la US Open în faţa unei tinere pe nume Venus Williams. Astăzi, Simona Halep s-a calificat în semifinalele de la Roland Garros, după ce a spulberat-o pe rusoaica Svetlana Kuzneţova, o fostă câştigătoare la Paris.

Simona a controlat jocul încă de la început, însă doar experienţa campioanei din 2009 a ţintut scorul strâns în prima parte a duelului. Constănţeanca în vârstă de 22 de ani, aflată la al doilea sfert de finală consecutiv din carieră, după cel de la Australian Open, nu a mai făcut greşelile de la Melbourne şi s-a impus lejer în prima manşă cu scorul de 6-2, după 33 de minute.

În setul secund, rusoaica a forţat mai mult, dar eforturile sale nu au fost răsplătite prea mult. Cu o limpezime extraordinară a jocului şi cu o ultuitoare deplasare în teren şi tărie mentală, Simona s-a desprins la 4-1. În cele din urmă, românca a reuşit să repete victoria din primul set: 6-2.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Continuarea, AICI.


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply