Grădinița nr.7 din Mangalia – Grădinița verde

1
1140

Gradinita nr. 7 Mangalia, singura gradinita din judet nominalizata cu Mentiune de Merit in anul 2010 la prima editie a celui mai mare concurs de educatie ecologica intre scolile din Romania, “Scoli pentru un viitor verde”, a obtinut titlul si placheta de “Gradinita verde”, in urma evaluarii “Jurnalului verde”, cu activitati desfasurate pe aceasta tema.

Concursul,  aflat la editia a IVa  in acest an, are ca tema “Rezervatiile naturale din Romania”. Si de aceasta data Gradinita nr. 7 Mangalia condusa de prof. Sica Racaru este inscrisa in concurs cu proiectul “Padurea Hagieni – casuta broscutelor testoase”, coordonat de prof. Martinescu Luminita.

Este un proiect de informare – constientizare – promovare, ce presupune realizarea unei expozitii de fotografii care apartin zonei si alcatuirea unui portofoliu cu informatii privind unicitatea acestei zone protejate de importanta nationala si international, prin pozitia ei geografica.

Proiectul are drept scop promovarea in randul prescolarilor a unor atitudini de respect fata de natura, fata de ariile naturale protejate.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

MangaliaNews.ro, Marti, 03 iunie 2014.


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


1 COMENTARIU

Leave a Reply