Emil Ghinea, medaliat cu bronz la Campionatul Naţional de Viteză în Coastă FOTO

0
775

Pilotul Emil Ghinea din Mangalia a repurtat o nouă victorie la Campionatul Naţional de Viteză în Coastă de la Rânca (Gorj), obţinând locul al III-lea în clasamentul celor mai buni sportivi ai campionatului. Prima etapă a Campionatului Naţional de Viteză în Coastă – Dunlop 2014 desfăşurat în perioada 17-18 mai, a reunit la start peste 60 de piloţi.

Susţinut de Primăria şi Consiliul Local Mangalia, automobilistul Emil Ghinea s-a remarcat din nou în competiţiile de profil, demonstrând că pasiunea pentru acest sport şi îndârjirea cu care stăpâneşte volanul îl propulsează mereu pe culmile succesului.

De altfel, sportivul a reuşit sa-şi adjudece titlul de campion al Clasei H3 la Trofeul Râşnov – eveniment desfăşurat în perioada 28 – 29 septembrie 2013, cu o etapă înainte de finalul sezonului.

Traseul pe care s-a desfăşurat concursul de la Rânca a avut o lungime de 5,025 kilometri pe un sector de drum din DN 67C, între Novaci şi Rânca. Acesta s-a dovedid a fi destul de dificil de parcurs, cu o pantă maximă de 12% şi o diferenţă de nivel de 342 de metri. De asemenea, virajele la dreapta au fost 12, iar  la stânga – 13. Campionul Mangaliei a reuşit să parcurgă cu bine traseul, iar pentru victoria sa a primit din partea organizatorilor o cupă acordată în cadrul festivităţii de premiere care a avut loc la Novaci, judeţul Gorj.

Galerie FOTO:

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Marti, 3 iunie 2014, Biroul de presă al Primariei Mangalia.


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply